DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nový herní portál GAMERx ,hledá nové talenty může patři mezi i ty ! Nový web portálů se právě připravuje neboj se přidej se k nám i ty ! O co vlastně jde ? Náš portál bude chtít přínést herním fanouškům co nejvíce informácí o herní scéně Portál rozhodně nebude jako ostatní O psaní novinek,recenzí,článků,návodů zaměřené především na hry,konzole,počítače Hledáme lidi na pozice ? Redaktor Recenzista Administrátor webu Grafik Pořadatel turnajů - akcí Co požadujeme ? Minimální věk 14 let + Znalost Českého jazyka Minimální znalost Angličtiny Umět dobře zhodnotit hry Pohybovat se na herní scéně Mínimální znalost her,konzolí,počítáčů A hlavně mít chuť psát ! Co nabizíme ? Pracování v mladém kolektivu Někam to dotáhnout Něco nového se naučit Mít přehled o hrách Zviďitelnit se Využívání výhod a akcí od sponzorů a další ... Máte zájem ? Nebojte se mě kontaktovat nebo napsat sem do téma - PMku ! Náš tým : GamEes Cool.Majkl Cartman182 Jeniczech davidv Farky Darky Salazar ihaveyou Lelek DyTik VOndy N,E,P,S,T,3,R, suchac500 Frozen Bee a další... (pokud nejste zde napsaní nezoujefte budete na našem webu !) STÁLE HLEDÁME NOVÉ LIDI , TAK NEVÁHEJTE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Měl bych o tohle velký zájem: 19.7. už mi bude 14, zakladmi anglinu mám, z češtiny mám za 1 XD, vyznám se hlavně v psp a xboxu 360. P.S. PSP mam s flashem takže bych mohl recenzovat novinky. Jestli je zájem i z vaší strany, tak se pls ozvěte do pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Náš tým : GamEes Cool.Majkl Cartman182 Jeniczech davidv Farky Darky Salazar ihaveyou Lelek DyTik VOndy N,E,P,S,T,3,R, suchac500 Frozen Bee STÁLE HLEDÁME NOVÉ LIDI , TAK NEVÁHEJTE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Co korektor, toho nechcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Co korektor, toho nechcete? Samozřejmě ,že ano ,všichni se hodí ;) Máš PM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Mám zájem, Pracuji v PS , PsP vruce mám déle takže recenze by nebyli problém, pomohl bych vám rád, Napiš mi PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 taky bych asi zkusil toho grafika,jestli ještě chceš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 taky bych asi zkusil toho grafika,jestli ještě chceš ;) Máš pm zájem určitě máme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 kdy se to asi tak rozběhne už se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 kdy se to asi tak rozběhne už se nemůžu dočkat Tedka ještě scháním lidi to teamu ,až budou lidi začnu pracovat na webu ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 POZOR stále hledáme nové lidi ! web se právě tvoří ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Zdravim, měl bych zájem, třeba psát recenze, a i ty turnaje bych nějak zorganizoval, jinak hrát můžu na compu, xboxu a občas se dostanu k PSP, Čeština a Angličtina není problém.Jenom jsem přes týden na intru, kde se sice k internetu dostanu, ale jenom pár hodin denně.Kdyby si pro mě něco měl, tak se ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Až mi ukážete jak bude vypadat web a na jakém redakčním systému bude fungovat, pak vám možná nabídnu své šikovné ruce :) Jinak ne-e. Podle loga se mi nechce věřit, že to bude něco IN. Nic proti =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Takže předběžný návrh webu zde : http://dytik.ic.cz/up/najs.jpg (možná se něco málo změní ,logo bude umístěno v levo nad menu ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Takže předběžný návrh webu zde : http://dytik.ic.cz/up/najs.jpg (možná se něco málo změní ,logo bude umístěno v levo nad menu ..) mě se to líbí :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Ok díky mám zajem psát recenze PC her ... doufám ze to fakt bude na urovni jak je konzolista bo tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Caves, kdybys potřeboval někoho na články o xboxu v angličtině, tak bych měl docela zájem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Ok díky mám zajem psát recenze PC her ... doufám ze to fakt bude na urovni jak je konzolista bo tak .. Právě tohodle chci dosáhnout mít to na urovni a psát o všem co se týče herní scény ;) ANO , STÁLE MÁME ZÁJEM A HLEDÁME ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Měl bych zajem o psani recenzí PC her .... jestli je teda jeste volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 omlouvám se myslel ze predchozi prispevek se neodeslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Měl bych zajem o psani recenzí PC her .... jestli je teda jeste volno Ano stále je volno stále hledáme.. pokud splnuješ všechny podmínky neváhej a napiš do mě do PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 co je to PM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 co je to PM ? soukromá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Doplnili by se tam recenze lehce starších her jako treba The Saboteur, AC 2 ???? a pak vice starsich jako treba NFS ProStreet , Company of Heroes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 ZÍTRA VEČER PROBĚHNE 1. SPUŠTĚNÍ WEBU ! Doplnili by se tam recenze lehce starších her jako treba The Saboteur, AC 2 ???? a pak vice starsich jako treba NFS ProStreet , Company of Heroes... Zaleží na to co si vybereš a jak se dohodneš s ostatními recenzisty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.