vorez Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Hoj, da se v cze zalozit ucet abych byl pripojeny na ten UK a platil v Librách/eurech? automaticky tam tam mam cenu v Kč, tak by me zajimalo jestli to de takhle - jestli to nahodou v jejich mene není levnější. Jde mi hlavně o přídavky do her, bo kdyz sem sosal RE5ku addony v USA za dolary, tak nejdou na evropských verzích, dík. Hledal sem to na foru ale nenasel, jestli to tu uz bylo nekde, tak se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 kdyz zakladas ucet, tak zvol zemi UK a budes mit Uk ucet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ok, dík....a nevis jestli je v tech cenach nejakej rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Ale u některých her mám dojem záleží z kterýho "regionu" jsou, mají jakési kódové označení a musíš stáhnou DLC se stejným označenim... pokud teda UK nemá stejné označení a nevstahuje se to třeba jen na US a tak.... a jestli tady plácám uplný blbosti tak mě prosím někdo opravte :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 jj máš pravdu, u prince of persia to na US napsane bylo tak sem to nesosal ale na RE5ku tam o tom zmínka nebyla, tak sem to sosl a neslo to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.