vorez Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2010 Hoj, da se v cze zalozit ucet abych byl pripojeny na ten UK a platil v Librách/eurech? automaticky tam tam mam cenu v Kč, tak by me zajimalo jestli to de takhle - jestli to nahodou v jejich mene není levnější. Jde mi hlavně o přídavky do her, bo kdyz sem sosal RE5ku addony v USA za dolary, tak nejdou na evropských verzích, dík. Hledal sem to na foru ale nenasel, jestli to tu uz bylo nekde, tak se omlouvam Citovat
Luk3z^ Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2010 kdyz zakladas ucet, tak zvol zemi UK a budes mit Uk ucet ;) Citovat
vorez Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 24, 2010 ok, dík....a nevis jestli je v tech cenach nejakej rozdíl? Citovat
RaiDave Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2010 Ale u některých her mám dojem záleží z kterýho "regionu" jsou, mají jakési kódové označení a musíš stáhnou DLC se stejným označenim... pokud teda UK nemá stejné označení a nevstahuje se to třeba jen na US a tak.... a jestli tady plácám uplný blbosti tak mě prosím někdo opravte :)) Citovat
vorez Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 jj máš pravdu, u prince of persia to na US napsane bylo tak sem to nesosal ale na RE5ku tam o tom zmínka nebyla, tak sem to sosl a neslo to :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.