Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Spatne sektory - ISO


Quicksilver

Otázka

Cim to je,ze po dlouhe dobe jsem uz narazil na dve hry,ktere meli v sobe spatne sektory a skurvil tak pri jednom vypalovani i 3 DVD ?!?! Stahnu jinou verzi od nekoho jineho,rozbalim ,vypalim a funguje to.Predtim jsem mel problem s Lost Planet 2 a tedka Harry Potter Lego. Vzdy to ma problem u 37% to znamena,ze to ma problem pri prechodu na druhou vrstvu.Je to problem na me strane a nebo se na netu valej i spatne verze ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

37% mi moc nepřijde jako problémy s přechodem na další layer, ale budiž.

Zkontroloval jsi hru v Abgx? Samozřejmě i s kontrolou dat. Pokud ano a hra prošla bez chyb, není problém s hro, ale s pálením. Pokud obě hry měly shodně problémy na podobném místě, zkusil bych se podívat na palírnu. Logy z Abgx a vypalovacího programu vy byly velmi užitečné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tedkom taham verzi se Share-rapid.Tak uvidim,ale je to cele divne.Jsem zjedavej.Prave me prijde divny,ze presne na 37% jak v CloneCD tak i Imgburn se strati cas i rychlost.

A je vymalovano.Jinak provedu kontrolu pres abgx,aby jsem se ujistil cim to je.Predtim ve stejny den jsem delal pres stejny program v cloneCD noveho Skreka.

Bez problemu.A potom jsem tam prave dal toho Harryho a prijdu z venku a rikam si ... ku... co je ? Pritom stazeno a rozbaleno.Tak uvidime jaka bude takhle verze.( Nejde me o to,jestli se jedna o stejnou verzi jako spis o to,aby ty soubory v tom byly ok)

Uz jste se nekdy vy setkali stimhle problemem ????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jak říkám, zkontroluj image v Abgx. To je první krok, i když se musí říci, že většinou nebývá problém právě zde a i kdyby byl, nemělo by to mít vliv na pálení jako takové.

Mě se jednou stala podobná věc, chyba na relativně stejných místech. Druhý den poté přestala mechanika i číst disky. Ale třeba to byla náhoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Prave,ze jsem si taky myslel,ze mam v prdeli mechaniku,ale uz potom co se to stalo tak 5 her ? A vsechny ok.

Mimochodem uz mam 79% takze uz to bude v poradku,protoze 37% uz prejelo.Ja uz budu stahovat jen verze,ktere jsou osvecene.A ne 2x zabaleny.I kdyz to bylo rozbaleny.

Hold s chybama se clovek uci a tak zas 2 dvdcka jsou v prdeli,ale pritelkyne me to vynahradi,pac na tuhle hru se uz pul roku tesi a hrali jsme uz i demo.Tak byla smutna,kdyz byl konec a ja rekl ... to bylo jen demo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Proč každý hledá chyby jinde, než u sebe? Počet zabalení s tím nemá co dělat, tam chyby nevznikají. Jinak by balení nikdo nepoužíval. Steně tak uploady bývají v pořádku, opět, poškozené releasy jsou objeveny hodně rychle a následně označeny. Navíc by podobnou chybu měli všichni, ne jen jeden člověk.

Chyby nejšastěji vznikají při downloadu a pálení. Pokud je nějaký part stažen špatně, nejde obvykle hra ani rozbalit. Pokud je přítomen SFV soubor, je odhalení chybného partu jednoduché. Pokud není, je dobré se podívat na jejich velikosti, špatný part nemá stejnou velikost jako zbylé.

Chyby při pálení se odhalují složitěji. Obvykle přesně nezjistíš, kde se stala chyba. Něco se dá vyčíst z logu programu, ale vše ne. Vždy se ale vyplatí používat kvalitní média, přiměřenou (ale ne moc pomalou rychlost) a kvalitní mechaniku. A ani pak nemáš jistotu, že se vše podaří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hotovo a vse funcni.Stahoval jsem predtim ze stranek warforum od jednoho uzivatele co to mel 2x zabaleny.Rozbalil a vypalil ,ale jak to dopadlo vime.

Stahnuto odkud pouzity linky .... share-rapid ... funguje.Uz radsi budu priste tahat od toho uzivatele co dava linky na share-rapid a mam klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Cim to tedy podle Tebe mohlo byt ? Kdyz 2x vypaleno verze stazena z warfora a pak verze odsud.Stejny zpusob vypaleni a jde to.

Hlavne me nejde do hlavy ... 4x za celou dobu se to sekne na 37%. Hlavni je,ze uz je to vyreseny i za cenu par dvdcek.Hold to ozelim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já bych také řekl , že pravdu má Nanaki . Už se tady takových případů řešilo víc a většinou to bylo tím , že byla vadná mechanika a po koupi nové naprosto bez problémů i při používání levnějších medií . Jenom je divné , že se ti to stávalo stále při 37 % . Přechod na druhou vrstvu je při 50 % . Můžeš si myslet , že jsi to vyřešil , ale možná po čase se problém objeví znova a stejně si novou mechaniku budeš muset pořídit . Můžeš nám ještě prozradit , jaký typ vypalovačky máš , jak je stará a jestli pálíš na PC a nebo notebooku ? Na jaké medium ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já už jsem napsal pár důvodů, čím by to mohlo být. Pokud hru stáhneš, rozbalíš, zkontroluješ v Abgx, máš víceméně 100% jistotu, že je image v pořádku. A v tuhle chvíli musíš hledat chybu jinde. A pokud vypalovací program schroupá image, je platná a půjde pálit, pokud se neobejví nějaká HW s mechanikou, nebo médiem.

To, že se několikrát vypalování nepovede, může být, v závislosti na mechanice/médiu, když ne už normální, tak aspoň poměrně časté. Mě u dodělávající mechaniky pálení zkončilo blbě 4x. Na popáté vše vyšlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu