duchda Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Zdravím. Po hraní jakékoliv hry (pálené i originální) když se podívám na DVD,které jsem hrál, tak je celé poškrábané, ale vždy jen v jednom pruhu. Přemýšlel jsem čím to může být, tak jsem si PS2 malinko rozebral a zjistil jsem, že v tom okruhu, který je na DVD vždy totálně zničený (viz. foto) je při hraní jenom taková hnědá páska. Chci se zeptat, jak to mám opravit. Díky moc za snad rychlé odpovědí :) :D fotky: DVDhttp://img175.imageshack.us/img175/9539/00096.jpg DVDhttp://img694.imageshack.us/img694/2509/00095.jpg PS2 - ta páska http://img10.imageshack.us/img10/1900/00097.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 podivnej problem, zkus tu kšandu přeložit tak aby nevadil dvdcku, motorek v mechanice by mel bejt silnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Očividně to dře o tu pásku. Já bych ji zkusil opatrně posunout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchda Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 už jsem to překládal, ale vždy se to vrátí do původního stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 zajimave, je mozny ze se ta ksanda mirne vysunula z ty svorky na zakladni desce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 http://www.imagebanana.com/view/oefvoob8/paska.bmp.png ten cervenej ctverecek je izolacka :D, tou izolackou to pripevni na ty zeleny cifliky, tak aby byla víc ta kšanda natáhlá... edit: ne moc, jen aby uz ta ksanda tam nevadila a melo by to snad bejt v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchda Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 vážně, by to tak šlo? nekazilo by se to nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 tu čočku přetáhni dolu a podle toho nastav tu kšandu, bude to v cajku edit: zkus to nak udelat aby ta ksanda nebyla prelipnuta tou izolackou, potrebuje se pohybovat, jen udelej menší vůly podle toho obrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchda Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 jako nápad to je zajímavý, ale nějak se mi nelíbí, že bych tam musel něco lepit izolepou :D to je jedno, v pondělí s tím zajdu do servisu a tam už snad za malý poplatek :D tu kšandu natáhne, tak aby tam nevadila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 jj xD nebo to dvdcko necim nadzvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 jako nápad to je zajímavý, ale nějak se mi nelíbí, že bych tam musel něco lepit izolepou :Dto je jedno, v pondělí s tím zajdu do servisu a tam už snad za malý poplatek :D tu kšandu natáhne, tak aby tam nevadila Zbytecne, udela to vicemene stejne - proste ji necim stahne. Jen zbytecne zaplatis nekolik stovek... Staci ji fakt jen zafixovat tak, aby se ten laser mohl pohybovat a zaroven aby tak nevycuhovala nahoru, takze ta izolepa imho neni spatny napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchda Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 No, tak dneska jsem s tím teda zašel do opravny a ten týpek mi řekl, že to je určitě vadným laserem a že mě to vyjde na něco přes 1000Kč, že prý tou páskou to určitě nemůže být. Tak jsem se vrátil i s PS2 domů. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Heh, dobřes udělal - laserem to určitě neni. :) Nemůže to dělat ta mechanická brzda (normálně by to dělat neměla, ale co když...)? Můžeš jí zkusit odpojit a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchda Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 :D to já nejsem žádný odborník a nějak se v tom nevyznám. Takže ani nevím co je ta mechanická brzda :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 A ten kabel jsi zkousel dat tak, aby tam nevadil nebo se tu bavime o nicem? Kdyby to byl laser, tak laser se pohybuje a ryl by to souvisle do celeho disku - navic by se solidne brousil i plast u samotneho laseru a dost brzo by byl tak poskrabany, ze by vubec necetl. A jestli ten capek myslel laser, jakoze ne mechanicky, ale ze to tam vypaluje, tak to je jeste vetsi hovadina. Laser z mechaniky samozrejme nema takovy vykon, aby mohl tavit plast. Takze se to musi o neco skrabat. Laser jsem ted vyloucil, takze to opravdu tipuji na ten flex kabel - o kterem jsme se tu uz bavili. Takze jsme tam, kde predtim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchda Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Tak jsem si pohrál s tou páskou. Pořádně jsem ji otřel od prachu. Dlouhé minuty jsem ji narovnával :D a nakonec už mi to DVDčka neničí :) Takže díky za rady. :) Můžete LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts