xpe_1 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Potreboval bych pomoc. Kdyz se pokousim hrat Undercover pres infrastructure, tak to porad pada. Nekdy se pripojuju k protivnikovi a prerusi se spojeni, nebo se nejcasteji presrusi pri startu zavodu. Je to dost neprijemne, zbytecne mi pak stoupa NDZ. Medal of Honor heroes 2 hraju uplne normalne bez padani a Syphon Filter taky, ale Undercover nejde. Nevi nekdo cim by to mohlo byt? Nejake nastaveni PSP na tohle nebo cokoli je potreba? Nemam PSP dlouho, diky za pomoc. Mam PSP FAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Zdravim ta .. prepac ale stvojim problemom ti neporadim ale rad by som sa spytal ako hravas tieto hry cez infrastructure ? cez aky plugin alebo co ? lebo mne to nejde vobec rozbehat a mam psp slim 5.50GEN D3 . sik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 neni treba plugin, staci mit wifi a hru, ktera podporuje infrastructure multiplayer napr. MOH H2 = menu - multiplayer - infrastructure - pripojit na wifi - registrivat/prihlasit EA ucet - lobby - najit server, pripojit, hrat NFS Undercover = hl. menu - vice hracu - infrastructure - pripojit k wifi - registrovat/prihlasit EA ucet - hala - pripojit do vytvorene hry, hrat oficialni seznam infrastructure her najdes na http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24101967 ale uz jich je mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Jeste se jednou zeptam, protoze upresnim problem: Klasicky vyberu multiplayer, prihlasim se EA uctem, vyberu postavu, v hale se pripojim do hry a nastanou potize. Takze, muj hlavni problem je v tom, ze se mi hra odpoji pri startu zavodu, v mene castym pripade pri startu vytvorene hry, a napise, ze se nezdarilo pripojeni k protivnikovi. EA zakaznicka podpora na to reagovala, ze mam asi spatne nastaveny wifi router. A tak se ptam: Nevedel by nekdo, v cem je problem, nebo jak nastavit router aby to fungovalo? Prosim o pomoc, protoze myslim, ze uz brzy mi z toho asi skoro urcite jebne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.