majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 prosimvas muže mi nekdo pomoc při Flesu PSP ja si fakt nevim rady podle Tutorialu mi to nejak nejde kdyžtak skype ( majsnerrik1 ) budu rad když nekdo pomuže fakt si stim nevim rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Trocha dodržování gramatiky by neuškodilo. ;) Také by se hodilo napsat, co máš za PSP (1000/2000/3000) a FW v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 moc se v tom neviznam ale od toho kluka co sme to koupil tak ten mi napsal že mam GEN-C pro PSP 3004 System Software version 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Super, nebudu to přepisovat celé znovu, proto dám pouze odkazy na to, co uděláš. 1) Naběhneš do MHUSpeed, který ti umožní spustit GEN-C. 2) Jestliže si koupil PSP už s GEN-C, měl bys ho najít v 'Game' na paměťové kartě. Ten spustíš. Tady je k němu návod. Pokud ho najdeš již v PSP (je nutné mít spuštěný MHUSpeed), pokračuj od kroku 'V PSP spusťte QUICK updater 5.03GEN-C'. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 A s cim konkretne si nevis rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 ja to všechno udelal co bylo v navodu ale me to proste nejde tak jak to tam pišete už nekolikrat sem Formatoval pametovku protože me to proste nejde udelal sem krok po proku co tam pišete ale proste nema to ten učinek aby mi pak šly ty Iso hry proste se neflašne ja bych nekoho potřeboval aby mi to řekl a ja to delal jak on řika :( nebo nakej Video navod protože opravdu nevim co tam delam blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 A co ti konkrétně nejde, respektive kde ses v tutoriálu zasekl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Treba neco takoveho http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 no hele me ten kluk psal co mi to prodaval že flash tam byl jo byly tam dve hry ve slošce ISO ( na karte jenže me ty hry nebavili tak sem to smazal a když sem tam dal svoje tak to nenašlo tak mi poradil at s formatuju kartu tak sem to udelal a od te doby tam tu slošku Iso nemam no a tet me ten Flash nejde nainctalovat pišeto že o ma poškozene soubory ale ja to z toho navodu udelal všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Zkus jít podle odkazu co dal Anonymous_, je to uživatelsky přívětivá aplikace, která Tě krok po kroku celým procesem flashnutí na PSP 3000 s FW 5.03 provede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 ok skusim a když ani pak to nepude tak to asi hažu z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To zas nepřeháněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 tak mam tu jeden problem stim MHU podle toho programu a vide jak najedu do obrazku aa spustim ten jeden soubor nebo obrazek byse neco melo jako by nainctalovat ale me se jen spusti obrazek nejakeho vejice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 tak tet se mi to povedlo snat už to pojede dals em tma jak to MHu tak i ten gen a to by melo bejt vše ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 jak poznam že tam ten FW mam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Jestli si to dal do správné složky, měl bys teď otevřít složku 'Photo' a vní bys měl mít ve složce 'Memory Stick' složku 'mhuspeed3' a 3 obrázky. Otevři složku 'mhuspeed3' a hned sjeď úplně dolů a nic neotvírej ani nemačkej. Alespoň mně PSP problikne zeleno-černě a restartuje se. Zkus to, a řekni, zda se to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Jestli se ti povedl spustit MHUSpeed3 a následně spustit CFW Updater 5.03GEN-C, je to vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 no mel ybhc to mit kam tet dam ty hry v tom ISU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 vše chnoi sem tu udelal PSP jak si řikal zelene problikllo a resetovalose i ten 5.03Gen C de nainctalovat ale zaražime že to de furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 a ten update sme nemusle davat protože tu verzi už mam hele kam tet mam davat ty hry ja tam tu slžku ISO nemam tak envim kam to mam davat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 tak uz to de uz hraju moc dik lidi mate to ume Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 V pohodě, a když teď úplně vypneš PSP, musíš znovu nahodit MHUSpeed a poté GEN-C, 0K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 A místo 4 a více či méně postů příště používej tlačítko "Upravit příspěvek". ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majsnerrik
prosimvas muže mi nekdo pomoc při Flesu PSP ja si fakt nevim rady podle Tutorialu mi to nejak nejde kdyžtak skype ( majsnerrik1 )
budu rad když nekdo pomuže fakt si stim nevim rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.