Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp fw

majsnerrik

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Super, nebudu to přepisovat celé znovu, proto dám pouze odkazy na to, co uděláš.

1) Naběhneš do MHUSpeed, který ti umožní spustit GEN-C.

2) Jestliže si koupil PSP už s GEN-C, měl bys ho najít v 'Game' na paměťové kartě. Ten spustíš. Tady je k němu návod. Pokud ho najdeš již v PSP (je nutné mít spuštěný MHUSpeed), pokračuj od kroku 'V PSP spusťte QUICK updater 5.03GEN-C'.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ja to všechno udelal co bylo v navodu ale me to proste nejde tak jak to tam pišete už nekolikrat sem Formatoval pametovku protože me to proste nejde udelal sem krok po proku co tam pišete ale proste nema to ten učinek aby mi pak šly ty Iso hry proste se neflašne ja bych nekoho potřeboval aby mi to řekl a ja to delal jak on řika :( nebo nakej Video navod protože opravdu nevim co tam delam blbe

Odkaz ke komentáři

• 0

no hele me ten kluk psal co mi to prodaval že flash tam byl jo byly tam dve hry ve slošce ISO ( na karte jenže me ty hry nebavili tak sem to smazal a když sem tam dal svoje tak to nenašlo tak mi poradil at s formatuju kartu tak sem to udelal a od te doby tam tu slošku Iso nemam no a tet me ten Flash nejde nainctalovat pišeto že o ma poškozene soubory ale ja to z toho navodu udelal všechno

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli si to dal do správné složky, měl bys teď otevřít složku 'Photo' a vní bys měl mít ve složce 'Memory Stick' složku 'mhuspeed3' a 3 obrázky. Otevři složku 'mhuspeed3' a hned sjeď úplně dolů a nic neotvírej ani nemačkej. Alespoň mně PSP problikne zeleno-černě a restartuje se. Zkus to, a řekni, zda se to povedlo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu