hendur Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ahoj. Mám novou kartu na PSPčko a když jí chci formátovat napíše mi to, že v PSPčku žádná karta vložena není, nebo mi to napíše error. Nevíte čím by to mohlo být, či jak tu kartu formátovat? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 kdyz ji hodis do ctecky, do pc, tak jede? Jestli mas CFW, tak ji zkus nacist pres usb connect v recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Bohužel, čtečku nemám. Se mi před měsícem nějak rozbila...Mám originální firmvare 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hendur
Ahoj. Mám novou kartu na PSPčko a když jí chci formátovat napíše mi to, že v PSPčku žádná karta vložena není, nebo mi to napíše error. Nevíte čím by to mohlo být, či jak tu kartu formátovat?
Děkuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.