pally Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Ahoj všem parmenum, rad bych založil turnaje v call of duty mw2 pro CZ a SK hrače !!! pouze pro herni konzole Xbox 360 Kdo by měl zjem pište Turnaje by se konaly 2x Ročně, možná domluvou vice turnaju ! Clan by měl mít 6x hraču Herní mody turnaje - SaD Hardcore,Demolition,Domination,Team deatmeth hardcore. Cena Vztupneho - Každy z hracu obetuje pouhych 150 kč takže 1x Clan 900 Kc Vyhry - Dohodou (Penize budou určitě lepší každy si koupi co potřebuje) Pladba vyher Clanu - Penize se Zaslou na konto ze vsech Clanu Vyplata vzdy po turnaji A vyhra pro 1 misto 80% a zbilich 20% pro moji stranku,Dohodou možnost vyher pro 1,2,3 misto Na strankach se pracuje až budou oficialni zašlu všem kdo do toho pujde zatim Pište Nabor do turnaju pouze važné zajemce !!!! pište Clany Stranky budou zpracovany s osobnimi udaji pro vyhru 1 Turnaj by se konal ZARI 2 podminkou dokoupený mappacky 1,2. 3 moznost Turnaje ve vice online hrach :) vse domluvou ! Mateli dotazi,připominky,rady,atd ptejte se pište Admin turnaju budu já Pally :psp: Stranka bude mit možnosti - 1) diskusi, 2) profily klanů s výsledky + profily hráčů 3) žhavý novinky ze světa hráčů, svetový jednicky, ruzny tunaje atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 nápad je to výbornej, jsem určitě pro, myslím že i 6 hráčů pro svůj klan najdu, jen mi přijde zbytečná ta podmínka těch map packů...já osobně mám stimulus package, ale určitě si nehodlám kupovat ten další...co takhle hrát mapy v základní verzi hry?myslím že tím by se našlo mnohem víc hráčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Já bych se určitě taky rád zůčastnil, ale bohužel nemám mapy :D Snad by mně někdo do týmu přijal, kdyby se podmínka zrušila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werbb Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 taky bych se nekam pridal mappacky zatim nemam ani zatim jeste nevim jak je koupit :D teprv se slucuju s joypadem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 taky bych se nekam pridal mappacky zatim nemam ani zatim jeste nevim jak je koupit :D teprv se slucuju s joypadem :) no mappacky si koupis tak ze si koupis kupon s tzv. MS body...vetsinou se to prodava po 2100 bodech za cca 600-700 korun...no a primo ve hre CoD si das download content a tam si vyberes mappack ktery stoji jeden 1200 MS pointu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 no mappacky si koupis tak ze si koupis kupon s tzv. MS body...vetsinou se to prodava po 2100 bodech za cca 600-700 korun...no a primo ve hre CoD si das download content a tam si vyberes mappack ktery stoji jeden 1200 MS pointu... což vlastně znamená, že dám cca 720 kč jen za mappacky ( za hru jsem dal 650) :D:D btw. taky bych hrál kdyby měl někdo místo v clanu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 což vlastně znamená, že dám cca 720 kč jen za mappacky ( za hru jsem dal 650) :D:Dbtw. taky bych hrál kdyby měl někdo místo v clanu :) pokud odvolá z pravidel ten mappack, tak do toho jdu a daxtere muzeme dat dohromady clan...co řikáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 pokud odvolá z pravidel ten mappack, tak do toho jdu a daxtere muzeme dat dohromady clan...co řikáš? to bylo super, mám ještě jednoho kámoše ze školy co má taky xko a mw2 tak ho můžem vzít taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 tak to je super, já taky zeberu jeste tak dva lidi a pak nam staci jen jeden hrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 já bych možná šel ale packy rozhodne kupovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Zdravim,pařmeni :) tak je pravda že může být více hráčů bez těch mappacku ....Je dost i čechu a slovalu co paří kala takže si myslím že klanů muže být určitě takovích 10 :) ....Může se tu pro zatím obrazně napsat Nazvy Těch klanů Nějak se dat do kupi dat napřiklad i privat match a az budou vsecky aktivny klany tak se pak můžeme domluvit na ty strance a i pokud budete chtit o ty výhry :) Každopadně to nechci nějak urychlovat pac v tom klanu co patrim ja tak taky neni jestě plny hraču a chceme si vybrat .....Co se sejit na livku ted o vykendu a zaparit a domluvit se vsecky a najit i vyce hraču :) Kdyžtak si mě přidejte gamertag Pally Cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Servis Pally,doufam,ze se mnou pocitas a s nasim klanem8):coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.