Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of duty mw 2 clany turnaje ctete

pally

Recommended Posts

Ahoj všem parmenum, rad bych založil turnaje v call of duty mw2 pro CZ a SK hrače !!! pouze pro herni konzole Xbox 360

Kdo by měl zjem pište Turnaje by se konaly 2x Ročně, možná domluvou vice turnaju !

Clan by měl mít 6x hraču

Herní mody turnaje - SaD Hardcore,Demolition,Domination,Team deatmeth hardcore.

Cena Vztupneho - Každy z hracu obetuje pouhych 150 kč takže 1x Clan 900 Kc

Vyhry - Dohodou (Penize budou určitě lepší každy si koupi co potřebuje)

Pladba vyher Clanu - Penize se Zaslou na konto ze vsech Clanu

Vyplata vzdy po turnaji A vyhra pro 1 misto 80% a zbilich 20% pro moji stranku,Dohodou možnost vyher pro 1,2,3 misto

Na strankach se pracuje až budou oficialni zašlu všem kdo do toho pujde zatim Pište

Nabor do turnaju pouze važné zajemce !!!! pište Clany

Stranky budou zpracovany s osobnimi udaji pro vyhru

1 Turnaj by se konal ZARI

2 podminkou dokoupený mappacky 1,2.

3 moznost Turnaje ve vice online hrach :) vse domluvou !

Mateli dotazi,připominky,rady,atd ptejte se pište

Admin turnaju budu já Pally :psp:

Stranka bude mit možnosti -

1) diskusi, 2) profily klanů s výsledky + profily hráčů 3) žhavý novinky ze světa hráčů, svetový jednicky, ruzny tunaje atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

nápad je to výbornej, jsem určitě pro, myslím že i 6 hráčů pro svůj klan najdu, jen mi přijde zbytečná ta podmínka těch map packů...já osobně mám stimulus package, ale určitě si nehodlám kupovat ten další...co takhle hrát mapy v základní verzi hry?myslím že tím by se našlo mnohem víc hráčů

Odkaz ke komentáři

taky bych se nekam pridal mappacky zatim nemam ani zatim jeste nevim jak je koupit :D teprv se slucuju s joypadem :)

no mappacky si koupis tak ze si koupis kupon s tzv. MS body...vetsinou se to prodava po 2100 bodech za cca 600-700 korun...no a primo ve hre CoD si das download content a tam si vyberes mappack ktery stoji jeden 1200 MS pointu...

Odkaz ke komentáři

no mappacky si koupis tak ze si koupis kupon s tzv. MS body...vetsinou se to prodava po 2100 bodech za cca 600-700 korun...no a primo ve hre CoD si das download content a tam si vyberes mappack ktery stoji jeden 1200 MS pointu...

což vlastně znamená, že dám cca 720 kč jen za mappacky ( za hru jsem dal 650) :D:D

btw. taky bych hrál kdyby měl někdo místo v clanu :)

Odkaz ke komentáři

což vlastně znamená, že dám cca 720 kč jen za mappacky ( za hru jsem dal 650) :D:D

btw. taky bych hrál kdyby měl někdo místo v clanu :)

pokud odvolá z pravidel ten mappack, tak do toho jdu a daxtere muzeme dat dohromady clan...co řikáš?

Odkaz ke komentáři

Zdravim,pařmeni :) tak je pravda že může být více hráčů bez těch mappacku ....Je dost i čechu a slovalu co paří kala takže si myslím že klanů muže být určitě takovích 10 :) ....Může se tu pro zatím obrazně napsat Nazvy Těch klanů Nějak se dat do kupi dat napřiklad i privat match a az budou vsecky aktivny klany tak se pak můžeme domluvit na ty strance a i pokud budete chtit o ty výhry :) Každopadně to nechci nějak urychlovat pac v tom klanu co patrim ja tak taky neni jestě plny hraču a chceme si vybrat .....Co se sejit na livku ted o vykendu a zaparit a domluvit se vsecky a najit i vyce hraču :)

Kdyžtak si mě přidejte gamertag Pally Cz

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu