fantazyshop.cz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Zdravím, mám problém s Assasian Creed 1 . Mám nainstalovaný win7 a grafiku Radeon 5570 HD 1GB. Padá mi to vždy v té části, téměř na začátku, jakmile skočí z té věže. Zkusil jsem jiný Crack, nastavit kompatibilitu s win XP a pořád to dělá... Nemáte někdo zkušenost co s tím? Nenapadá vás něco? Díky všem za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 a dela to jen u teto hry? nove grafiky serie 5K maji problemy s ovladaci. Pokuzd nemas, stahni novy catalyst 10,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Já zatím jinou nezkoušel, mám uplně nový Pc.. vyzkouším, děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 stáhl jsem to,ale popisek u souboru je že je určen na winXP, nebudu mít potíže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 tak ani nejde nainstalovat :-) mám win 7 64bit verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Co takhle stáhnout catalysty, které jsou určené pro W7 64x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 asi tak, http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.