David50G Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Prosím když jsem dostal ban (za pálení, modds atd) jak mám obnovit účet mám tam zelenýho avatara abych nedostal zas ban za moddy nebo za flash (ted už jen origo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Jestli myslis obnoveni uctu ze zabanovaneho xboxu na novym tak by melo byt tohle ono : http://console-forum.net/showthread.php?t=83906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Bud podle toho návodu ^^ a nebo přes službu Recovery GamerTag, volba je v NXE. Zařídíš si přístup na live, odhlásíš se od účtu (nebo zapneš druhej ovladač), zmáčkneš tlačátko Xbox guide (to zelený uprostřed ovladače) a vybereš Recover Gametag. Pokud profil obnovíš přes tuhle službu, přijdeš o všechny G nahraný od doby, kdy jsi dostal ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
Prosím když jsem dostal ban (za pálení, modds atd) jak mám obnovit účet mám tam zelenýho avatara abych nedostal zas ban za moddy nebo za flash (ted už jen origo)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.