Spykeee Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 ZdaREK, potrebuji poradit, pac kdyz pripojim USB na ps3 a chci treba pres to pustit pisnicky tak mi to ukazuje ze na USB nic neni ikdyz tam jsou. Co mam udelat aby to slo v poradku .Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiDave Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Najet na USB, zmáčknou trojúhelník a dát "Display all" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Pokud se ti vůbec nezobrazuje ikona pripojeneho USB disku, je to s největší pravděpodobností špatným souborovým systémem. HDD musí být naformátováno na FAT32, jinak jej PS3 nedetekuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xilias Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 A pokud chces poustet primo jak si rikal ze ti to nic neukazuje a nechce se ti najizdet porad pres display all staci mit flashku naformatovanou na FAT32 a v rootu flashky nadelat slozky MUSIC\ VIDEO\ a PICTURES\ a do tech slozek to davat a bude ti to frcet normalne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Xilias Myslím že eště předtím musí být složka PS3 a pak až /MUSIC /VIDEO atd.... Takže PS3/MUSIC nebo aspon takhle jsem to musel dělat když sem chtěl nahrát theme :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xilias Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 ja sem to nedavno zkousel a slozky stacily kdyz byli tak vytvorene primo v root :) tak nevim no zkousel sem to asi pred tremi dny :) ale radsi to zkus tak aj tak :) urcite jedno z toho bude fungovat neli obe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spykeee
ZdaREK, potrebuji poradit, pac kdyz pripojim USB na ps3 a chci treba pres to pustit pisnicky tak mi to ukazuje ze na USB nic neni ikdyz tam jsou. Co mam udelat aby to slo v poradku .Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.