Yetty Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Chtěl jsem se zeptat, jestli jde tento ovladač propojit s Win Vista Home Premium 32bit. Našel jsem pár návodů ale všechny byly nefunkční, kdyby měl někdo nějaký co jde, byl bych vděčen. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Lehký návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yetty Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Diky moc, ale mam jeste jeden problem. V hernich zarizenich ho najdu, nakalibruju, vsechny tlacitka funguji ale kdyz pustim hru jde mi jen leva strana ovladace. Nevite cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Diky moc, ale mam jeste jeden problem. V hernich zarizenich ho najdu, nakalibruju, vsechny tlacitka funguji ale kdyz pustim hru jde mi jen leva strana ovladace. Nevite cim by to mohlo byt? Tak to nevím. Možná to ta hra nepodporuje. Dělá to u všech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.