Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lego Harry Potter 1-4 Years

foruman

Recommended Posts

Všimli jste si, že to ze všech recenzí odnáší 9vítku ?:o Sám sem z toho překvapenej, tyhle hry nejsou zrovna moje gusto. Ale sem překvapen. Vím, že to sem nepatří, ale nezkoušel to někdo na notasu s integrovanou X2300? Na Xku se mi to hrát nechce, tak bych si to vzal na notasu do postele...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel by jsem se optat.Hrajeme hru s pritelkyni a ve druhem roce se stane,pri nahrani dalsiho kola.Jedna se o kolo jak tam Ursula breci na zahodcich.Ze najednou nejde hrat za druheho hrace.

Pohybuju s druhou postavou na stejno i na druhem gamepadu.Takze se urcite jedna o peknej bug ve hre.Docela si tedka myslim,kdyz hra ma vyjit 29.6 ze se ven dostala pouze testovaci verze.

Jak to teda je? Dela vam to taky,kdyz hrajete na dva hrace ??? Dik za odpoved. 3x jsme to vypli a stejne to dela.

Odkaz ke komentáři

Vypalovano pres CloneCD , Vse na 100% i kdyz medium - Emtec.

Dneska jsem zjistil,ze me nekde nahrat na HDD novej Shrek.Takze jiz Emtec nebudu kupovat a je fakt,ze Verbatim je proste Verbatim a poucil jsem se !!

Jinak uz jsme se dostali v Harrym dal a funguje to uz v pohode.( Je to stejne divny,protoze zadny zasek,nebo neco podobneho.Hru mam ulozenou na HDD.

Proste je ve hre nejaka chyba a kdo vi o jakou verzi jde,kyz by to melo vyjit 29 mozna je chyba jen na me strane,ale uz neresim,kdyz to dal jde v poho.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Dohrany prvni dva roky (zatim jen pribeh) a dojem v zasade dobrej. Hra je celkem dlouha, ale prijemne odsypa. Oproti ostatnim LEGO hram se mi zda trochu horsi prace kamery, ale to bylo zatim vzdycky. Trochu mi vadi pobihani Bradavicemi sem a tam, pusobi to trochu chaoticky, neco jako LEGO Indiana 2. Ale zase to zapada do deje, takze se tomu asi vyhnout nedalo. Nejvetsi vytku mam pak k nakupovani postav. Postavy nejsou rozdeleny podle "kapitol" jako u ostatnich dilu LEGO serie, ale naprosto nesmyslne rozhazeny v celem vyberovem pasu. Je to neprehledny a pomaly se k nejake odemcene postave prolistovat. Jinak hra se drzi knizek a mist ke zkoumani je spousta, takze spokojenost. I kdyz zatim vede Indiana Jones v zavesu se Star wars :-D

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu