pechy Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Zdravím, chci si koupit gold účet abych mohl hrát online hry ale při v kládání jména tam potřebuji napsat háčky a čárky nad slovem a asi sem debil protože nemůžu přijít na to jak, i když připojím klávesnici..Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Void1468624854 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 jmeno si mužeš dat fake. třeba pechy pecho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pechy Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 jméno co je na kreditní kartě jo? to je blbost podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Void1468624854 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 aha sorry,špatně sem pochopil myslel sem že se registruješ na livko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Napadá mě ... jakou zemi máš nastavenou v nastavení? Pokud tam nemáš nastavený Česko, nemselo by to brát český diakritický znaménka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pechy Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 i to jsem zkoušel a taky to nešlo...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pechy
Zdravím, chci si koupit gold účet abych mohl hrát online hry ale při v kládání jména tam potřebuji napsat háčky a čárky nad slovem a asi sem debil protože nemůžu přijít na to jak, i když připojím klávesnici..Dík za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.