Typan Cz Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 čau, mam tuhle hru, a když si chci hodit nastavení na max, tak mi to napíše, že še to musí resetovat a jestli chci tu hru vypnout ted, tak to vypnu a kdyz to zapnu tak to furt bezi na to stary nastaveni (na comp se neptejte,tim to neni, ten mam o dost lepsi, nez je doporuceny) dik moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 já to samí :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Nemám problém. Při hlášce o restartu dám ano, tím se hra shodí a při naběhnutí mám nové nastavení. :) Máte originálku, nebo pálenku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 stáh sem si jí z WarFora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 já mam neorigo :D ale z warcentru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Taky mám stáhlou, ale nastavení mi jde normálně upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 a neni to nastavení v nějakym konrétnim souboru ? že byste mi ho třeba někam upli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Mám stáhlou hru a nastavení ám na max naprosto v pořádku... buď máte špatnou verzi, nebo nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 ja taky pařim normal na max..............koukněte se jestli mate verzi od Skidrow... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 jina ani neni. Ja ale na zacatku nezadaval serial, tak jestli to neni tim.. EDIT: sem našel na netu, že to někomu taky neběhá, co máte za operačák když vám to de ? já mam Widlous 7 64bit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Mám Windows 7 -32 bit - ovšem CD key sem zadával, možná to bude tím... kamošovi to valí na 64 Windows 7 taky v pohodě (stejná verze jakou mám já ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 a ty si mel piraskou verzi ? a jekej CDkey si tam zadaval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Hej ne tak promiň, popletl ssi si hry, u tohodle sem taky nedával cd key - normálně sem patchnul, přepsal soubory a pustil skidrow pro jistotu a vše jede jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 VYŘEŠENO pustil sem to v režimu kompatibility pro XP - service pack 3 sice mam smazany savy, ale grafika bezi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Přesně,stačí spustit hru jako správce,tam vše nastavit a jde to,taky mi chvíli trvalo než jsem to vygooglil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.