jamail Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Pls zrovna mi došel free membership card a ja bych se vas rad zeptal kde se da koupit .. protoze prihlasil sem se do xbox live a objevila se mi tabulka ze mi dosla platnost.. tak sem zkusil neco zahrat online nebo se podivat na demo hry a neslo to .. pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Trochu to rozveď aujasni si pojmy. Zkončil ti Gold? Pak by se měl účet přepnout na Silver. Pak samozřejmě nejde hrát, ale stahovat z Live by jít mělo. Podívej se, co ti Xbox píše, když se snažíš něco stáhnout. Pro koupení kupónů pro Live se podívej do sekce "Xbox 360 bazar". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Cau kup tady novi gold doporučuju na rok,predem zjisti kde jses registroval at nekoupiš blbě jsou zatim UK a US učty a chysta se pro CZ http://console-forum.net/showthread.php?t=64986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Gold live kupóny nejsou omezeny regionem, na rozdíl od MS pointů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 jj pravda sry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.