Dunky Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Potřeboval bych vědět jak nastavit ochranu teploty CPU (potřebuju to zvíšit) . V BIOSU jsem nic takového nenašel. Notebook se vypne i při CS:Source . Noťas není špatný : 2Ghz Intel core duo 512 MB ati radeon HD 4300 4GB RAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 u NTB zřejmě nebudeš schopen zamezit vypínaní se přehříváním jinak, než-li chladící podložkou... případně by mohlo trochu pomoci pročistit ventilátorek a výdechy NTB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Ještě mne napadlo zvýšit otáčky ventilátoru,když jsem se díval na Everest tak je Ventilátor i při hraní vytížen jen na 30% . Nevíte jak to zvýšit ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 u ntb nastavit hranice nejdou.. tu teplotni hranici ma v sobe dana komponenta.. a po dosazeni maximalni teploty se vypne to nezmenis... zalezi jestli dobre vetra..(jestli ho nemas na dece,perine apod. ) popr. levnejsi ntb maji problemy s chlazenim > reklamace ;) popr. muzes zkusit chladici podlozku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 a jaky mas fps v benchmarku? edit: pokud ti lítá fps něco přes 100 tak to je úplně zbytečné zatěžování pc v nastavení si zapni omezování snímků ''Vsync'' (na 60fps) hra půjde krásně plynule i na plné detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 No určitě fps nejsou vysoko nevím kolik,ale hra jede plynule už od začátku na nejvyšší detaily . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 a byl by prosím problém se mrknout do benchamrku, protože jestli k tomu budeš přistupovat takhle laxně tak to nevyřešíme.. já mám 2x2,2ghz, 4gb Ram, ati 4570 csko mi lítalo při nejvyšších detailech kolem 120fps a notes pak zbytečně maká tam kde neni třeba protože hra je plynulá už při nějákých 30fps tak si prosimtě nastav ten omezovač a děkovat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dunky
Potřeboval bych vědět jak nastavit ochranu teploty CPU (potřebuju to zvíšit) . V BIOSU jsem nic takového nenašel. Notebook se vypne i při CS:Source . Noťas není špatný : 2Ghz Intel core duo
512 MB ati radeon HD 4300
4GB RAM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.