danield2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 mam problem stahl jsem si hru sniper g w a když ji chci zpustit tak mi to napiše :*** C:/hry/sniper ghost warrior/sniper_x86.exe Spuštení této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace aplikace není správná. Tyto problemy lze pravdepodobne vyřešit opakovanou instalací aplikace.*** Nevíte nekdo co z tím ?? Mám tam crack dal sem tam i ten udpade nebo co to je a přeinstalovaval sem to už tak 5 krat a furt to píše to stejné... Zkoušel jsem to instalovat i do jiné složky a furt nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 A jakou máš verzy Windowsů ? 32 nebo 64 bit ? Protože podle co píšeš, bych řekl, že sis stahnul verzy 32 bit a ne 64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 A jakou máš verzy Windowsů ? 32 nebo 64 bit ? Protože podle co píšeš, bych řekl, že sis stahnul verzy 32 bit a ne 64 Ještě jsem neviděl hru, která by byla jen buď na 32 nebo 64 bit, to je blbost. Jinak danield2 žádný update se neděla u této hry, takže to jen nainstaluj a hoď crack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Tak proč mu to tam pak píše to 86 ? Jinak já instaloval patch a pak crackoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Tak proč mu to tam pak píše to 86 ? Jinak já instaloval patch a pak crackoval Já jsem jen crackoval. Tak danield2 musí mít 86 bit nebo co. To pak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Mám problém když mi jde hra s nastavením, v grafickým nastavení je vše na High,když si vše nastavím jak já potřebuju hra napíše že se musí restartovat.Ale po opětovným puštění je zase vše na High,nevíte co stím?tenhle problém má dost lidí ale ješte jsem nikde nenašel odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.