pally Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Chci si pridat obrazek tady na cs forum...jednou jsem to už dupravoval ale nemohu najit ten přispěvek ani tu stranku prosim poradtze dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pally Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 sry za chybi nejde mi ted na klavesnici backspace ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pally Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 tak jsem to uz nasel ale jde mi pouze tento 1x obrazek vic ne jak to mam udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 A co chceš udělat? Změnit si avatar? Jakej obrazek? Kam ho chceš dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pally Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 avatara ne jen ten jak mam ten gamertag obrazek tak pod nej soupnout ještě z ps 3 :) ale neslo mi to bud ten z ps 3 nebo xka ...no je to mala drobnost kdyžtak nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beruus1995 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 a nevis jak pridat sem prispevek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pally
Chci si pridat obrazek tady na cs forum...jednou jsem to už dupravoval ale nemohu najit ten přispěvek ani tu stranku prosim poradtze dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.