Messi Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Zdravím Připojil sem PS3 přes klasický bananky a zvuk s obrazem ok. koupil sem HDMI připojim , obraz ok, zvuk je slyšet ale strašně šumí, nemužete mi nekdo poradit? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Možná špatný HDMI kabel. Co máš za značku? Jestli máš po ruce jiný, zkus ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messi Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Ani nevím,ale byl to jeden z těch levných (120 kč) . je divny v pozadí slyším hudbu, ale do toho hrozny šum. Bojím se že koupim za 500 a nakonec to bude v nastavení PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Tak si zkus od někoho půjčit, nebo jdi do elektra a tam to vyzkoušel a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messi Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ale je zajímavé že mi to šumí pouze u hry UFC 2010. např. u FIFA WC jede zvuk v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rascal Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Hele mě třeba doma zvuk vypadává, třeba jednou za hodinu a tak na 2 sekundy, zničeho nic. u přítelkyně na televiz bez problémů. Mám k tomu jeden kabel takže mi to dělá televize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 spatny hdmi kabel, priste nekupuj u vetnamcu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.