night57 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Po vysvedceni budu kupovat bud PPC nebo PS3 ,ale to je vedlejsi.Kdybych se rozhodl pro ppc zajimalo by mne jestli je lepsi volba G1 nebo Touch Pro.Ted mam Palm treo 750(HTC Cheetah)a zacina nedostacovat (chybi:GPS,Wi-Fi,vetsi rozliseni(240x240 je skoro nepodporovany aplikacema takze obcas mam problemy...)).Hardwarove je asi lepsi ten Raphael,ale Dream ma zase kompas a android.Pokud znate jinou moznost tak navrhnete :D Jeste odkaz na srovnani:http://mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&catcomp=1§ion=21&itemlist=10565%2c10537 Dekuji za odpovedi. PS:Nejsem si moc jisty umistenim,ale snad to mam spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Pro je hezci dream ma kapacitni display pro lepsi rozliseni Pro vic Ram pameti dream ma kompas( kravinka kterou jsme v zivote nevyuzil ) pro radio, tv out dream android( podle me nema budoucnost, ale jen os. nazor ) pro video HTC Touch Pro (Raphael) T -Mobile G1 (HTC Dream) + 288 MB RAM velký dotykový displej + dotykové ovládání TouchFLO 3D o perační systém na bázi open source + QWERTY klávesnice velká QWERTY klávesnice – – v základu slabá softwarová výbava – – průměrná kvalita konstrukce – – chybí standardní výstup na sluchátka takze shrnuti... pokud bych si musel vybrat sel bych do PRO...duvody mas nahore... ale ja bych do htc nesel, nejsem zadnej kluk v kvadru co si vozi prdel medakem, v mobilu mrknu jednou za rok na kalendar kolikatyho je, takze bych proste tyto mobily nevyuzil... pokud bys chtel pro tak jeden kluk odsad prodava, napis a ja ti sezenu kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Vlastnil jsem HTC Touch Pro a byl jsem nadmíru spokojenej, jak se vzhledem tak s funkcemi které jsou to základní při čemž při koupi novýho telefonu koukáš. Takže 100% pro HTC Touch Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.