smer88 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Zdravím, potřeboval bych pomoci.... Já vlastním PSP slim s CFW 5.50 GEN D-3...... A mám tu kamarádovo PSP Fat s FW 3.52 a teď bych ho potřeboval flashnout.... Chci to udělat sám, ale nevím podle jakého návodu....Je jich tu spousta.... Mohu vůbec s tím co mám flashnout PSP?? Četl jsem zde něco o vytvoření Pandory, ale prý tam jsou problémy, že některá baterka jde a některá ne.... Předem děkuji za jakékoli rady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Jasne pojde to vytvor panodru+mms na tvojom pspcku a potom do daj do jeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Kdyžtak napiš, můžu ti pomoci;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smer88 Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 mohl by jste mi nekdo jeste pomoci??? delam flash podle tohoto návodu.... http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 ale nějak nemohu přejit do toho bodu 4.... vše jsem dělal přesne podle navodu, ale kdyz pak strcim baterii a pametovku do toho druheho psp a drzim tlacitko ktere jsem si zvolil tak mi stejne vzdycky nabehne XMB menu.... mohl by jste mi nekdo poradit.... predem diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smer88 Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 tak už jsem na to prisel.... na svém PSP slim, které má flash mam desku verze TA-85v2 mohu udělat flash i kdyz mám tuto desku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Můžeš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smer88
Zdravím, potřeboval bych pomoci....
Já vlastním PSP slim s CFW 5.50 GEN D-3......
A mám tu kamarádovo PSP Fat s FW 3.52 a teď bych ho potřeboval flashnout....
Chci to udělat sám, ale nevím podle jakého návodu....Je jich tu spousta....
Mohu vůbec s tím co mám flashnout PSP?? Četl jsem zde něco o vytvoření Pandory, ale prý tam jsou problémy, že některá baterka jde a některá ne....
Předem děkuji za jakékoli rady.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.