smer88 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 Zdravím, potřeboval bych pomoci.... Já vlastním PSP slim s CFW 5.50 GEN D-3...... A mám tu kamarádovo PSP Fat s FW 3.52 a teď bych ho potřeboval flashnout.... Chci to udělat sám, ale nevím podle jakého návodu....Je jich tu spousta.... Mohu vůbec s tím co mám flashnout PSP?? Četl jsem zde něco o vytvoření Pandory, ale prý tam jsou problémy, že některá baterka jde a některá ne.... Předem děkuji za jakékoli rady..... Citovat
0 BadBoy007 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 Jasne pojde to vytvor panodru+mms na tvojom pspcku a potom do daj do jeho. Citovat
0 Sreepeo Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 Kdyžtak napiš, můžu ti pomoci;) Citovat
0 smer88 Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 mohl by jste mi nekdo jeste pomoci??? delam flash podle tohoto návodu.... http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 ale nějak nemohu přejit do toho bodu 4.... vše jsem dělal přesne podle navodu, ale kdyz pak strcim baterii a pametovku do toho druheho psp a drzim tlacitko ktere jsem si zvolil tak mi stejne vzdycky nabehne XMB menu.... mohl by jste mi nekdo poradit.... predem diky... Citovat
0 smer88 Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 tak už jsem na to prisel.... na svém PSP slim, které má flash mam desku verze TA-85v2 mohu udělat flash i kdyz mám tuto desku??? Citovat
Otázka
smer88
Zdravím, potřeboval bych pomoci....
Já vlastním PSP slim s CFW 5.50 GEN D-3......
A mám tu kamarádovo PSP Fat s FW 3.52 a teď bych ho potřeboval flashnout....
Chci to udělat sám, ale nevím podle jakého návodu....Je jich tu spousta....
Mohu vůbec s tím co mám flashnout PSP?? Četl jsem zde něco o vytvoření Pandory, ale prý tam jsou problémy, že některá baterka jde a některá ne....
Předem děkuji za jakékoli rady.....
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.