noris Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 chtěl sem se zeptat jaký je rozdíl mezii cso a iso hry mám flashnutý psp a vím jak tam dát iso hry ale nevím jak dát cso hry(jde to vůbec) popřípadě napiště návod díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Do stejné složky jako ISO hry, CSO jsou velikostně menší, mají větší kompresi, mohou se sekat:) doporučuji stahovat ISO;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noris Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 díky za odpověď........................... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noris Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 když to nahraju do složky ISO tak se mi to v psp nezobrazí jakto? (když to nahraju do složky psp/game tak mi to ukáže corupted data) nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Asi to máš špatně stáhnuté,takže to znovu stáhni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BriskerOne Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 zkus za hru dopsat .iso nekdy to pomuze ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
noris
chtěl sem se zeptat jaký je rozdíl mezii cso a iso hry
mám flashnutý psp a vím jak tam dát iso hry
ale nevím jak dát cso hry(jde to vůbec) popřípadě napiště návod díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.