T-o-mmy Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Neustále při hře se mi zobrazuje skoro každých 5 sekund hláška Please reconnect the controller. zkoušel jsem vyměnit baterky, ale za 30 minut to zase dělalo. Nevíte čím to je ? Nemůže to být třeba routerem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Měl si tam slabý, dal si tam slabý :D:D Jinak nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Dal jsem tam energizer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Ne routerem to vážně nebude Slabé baterky Špatný ovladač Chyba bude v ovladači, doporučuji koupit nový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Zkus ještě nějaké jiné baterky (ne slabé xD), pokud to naskočí zase, tak si kup nový ovladač :D můžeš zkusit drátový :D.D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Napadla mně ještě jedna věc, kterou jsem ještě zažil, ta část ovladače do které vkládáš baterky může být vyvyklaná a proto to někdy ztratí kontakt a musíš to znovu připojit, zkus se na to podívat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 taky to vidim na spatnej kontakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 nevytekli ti do nej nekdy baterky nebo se koukni jestli ty kontakty nejsou spinavy atd bude to asi blbej kontakt mne to taky nekdy udela ale ne tak casto a vecinou si to vypnu sam ze si do toho zatlacim prstama kdys mam nerva XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nevim999 Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Ja to mam taky je to spatnej kontakt a pomuze kdyz se vypnou vibrace. Sice se mi to vypina jeste nekdy ale uz ne porad. Taky pomuzou novy baterky kdyz je mam z pulky vybity tak uz to blbne nvm proc. /edit Ted me jeste napadlo co nejak trosku zalepit ten kryt na baterky aby se to nevyklalo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-o-mmy
Neustále při hře se mi zobrazuje skoro každých 5 sekund hláška Please reconnect the controller. zkoušel jsem vyměnit baterky, ale za 30 minut to zase dělalo. Nevíte čím to je ? Nemůže to být třeba routerem ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.