neovo adam Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 cus hledam nejakou dobrou střílečku která jde na psp 2004 CFWEnabler 3.70+ChickHen. dik adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Mě bavilo třeba Syphon Filter: Logan’s Shadow, jinak doporučuju nahodit místo CFWEnableru 5.03 GEN-C (eventuelně Prometheus), je to otázka pár minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zkus quake 1 pro psp. To je opravdová střílečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 nebo socom bravo 2, kenny jak rikal tu hru prijdemni tezka malo nboj ale jinak dobra hra bavila me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 SOCOM 3, Call of Duty či Medal of Honor 1,2 (hlavně přes Infrastructure) mě bavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 dik za adpovědi skusim vsecky.:D:wohow::cheesygrin::):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Infected :) neco jako Left 4 dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Socom call of duty medal of honor army of two syphon filter ...asi ty nejznámější a nejlepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 určo medal of honor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Killzone Liberation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Killzone Liberation husta hra bavila me ale nakonci je tezka mise s robotem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 husta hra bavila me ale nakonci je tezka mise s robotem. Taky jsem tu misi nemohl dát ale pak jsem přišel jak na to a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
cus hledam nejakou dobrou střílečku která jde na psp 2004 CFWEnabler 3.70+ChickHen. dik adam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.