fildass Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví co s psp, když mi kamarád zapl gen a asi v polovině updatu vytáhl baterii. Když teď psp zapnu najede jen černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Rozbij mu hubu ... jaký máš PSP? Měl jsi před tím custom firmware? Udělal ti brick. Pokud máš PSP 1000 a nebo PSP 2000 (jiný než TA-88v3), jde udělat unbrick přes pandoru. Pokud máš jiný PSP, musíš jit na reklamaci s tim, že ti při updatu na OFW vypadla baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeStorage Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Teď tě čeká unbrick, musíš sehnat pandoru a MMS (magic memory stick) a unbrickout to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Napis "Date Code(napr.:7D, 8C,...)" je to pod baterkou...potom sa uvidi, ci sa da tvoje psp unbricknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fildass Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 date code: 7B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 V tom případě unbrick přes pandoru. Dalo se to odvodit i od toho, že instaloval plnohodnotnej GEN. Ale jestli vytáh baterku při instalaci, je možný všechno ... i to, že to instaloval na TA-88v3 a novější (vyjma TA-90) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fildass Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 A neznáte někoho v Ostravě, kdo by mi to udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 A neznáte někoho v Ostravě, kdo by mi to udělal? Zkus napsat uživateli Sreepeo ,je přímy z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fildass
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví co s psp, když mi kamarád zapl gen a asi v polovině updatu vytáhl baterii. Když teď psp zapnu najede jen černá obrazovka.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.