Pit-Bull Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ahoj kdo hraje tuhletu hru tak sem může psát kolik má procent dohraný hry :D (já zatím 24% a hru mám přesně den :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Už sem to dohrál na 100pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 LOL!!! to je hovadina na 100% když to vyšlo asi předevčírem :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Už sem to dohrál na 100pro Buď kecáš a nebo jsi úplný závislák na psp. Jinak ten HP mě moc nenadchl, spíš zklamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Přesně Dupenka taky jsem od toho čekal víc i když na PC je to docela good tak na PSP nic moc njn hold LEGO star wars je LEGO Star Wars (III) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 jako tento dil na PSP je upa na nic twl lego star wars je aspon poradna nadupana 3d hra a ne toto co vypada jak onlinovka z netu twl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Vždyt i LEGO Indiana Jones(2) vypadal lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Pravda..stahoval jsem jak zběsilej..ale doba hraní u mě byla asi 5 minut a pak jsem to rovnou smazal :D ..Z lega jedině SW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 upnete tu nekdo save pls aspon celou 1 kapitolu?? nemuzu udelat ten les Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.