Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hdd hry @ ake dvd


vareus

Otázka

zdravim.

planujem si kupit xbox ale taky ktory je bez hdd ... tak sa chcem spytat ci je tie hry mozne ukladat na externy hdd a takisto ze ci je mozne spustat hry z hdd aky ich tam dam cez pc ... dalsia otazka sa tyka ake dvd mam pouzivat na vypalovanie pretoze jeden zdroj mi povedal ze len verbatim funguju ... samozrejme + a DL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud aktualizuješ dashboard, budeš moc instalovat hry na flashdisk nebo externí HDD do maximální kapacity 16 GB. Pokud bude pamětové zařízení větší, vytvoří se partition o velikosti 16 GB (eventuelně mín, pokud to určíš) se systémem souborů FATX. Ke spuštění nainstalovaných her bude stále X360 požadovat DVD se hrou v mechanice. Jen zkontroluje, že je to ta hra a pak načítá z HDD. K tomu, abys mohl hrát bez DVD potřebuješ XBR.

Můžou fungovat i jiné DVD, například Emtec se často používají, protože jsou levnější. Ale nikdo nezaručí, že budou opravdu v tvym případě funkční. Spoustě lidem fungujou, ale některejm ne. Dost záleží i na vypalovačce, mechanice v X360, rychlosti pálení ... kup třeba 3 Emtec DVD+R DL a uvidíš jestli ti budou fungovat. Pokud nebudou, používej Verbatim. Je to jistota, jsou nejkvalitnější, nejpoužívanější, ale taky nejdražší.

// Přesunuto z download sekce do sekce Otázky a odpovědi. Tohle neobsahuje žádný linky a se samotnym stahováním to nemá nic společnýho, dej si na to pozor a všechny své otázky směřuj právě do sekce Otázek a odpovědí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu