Nerdis Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli někdo má nějakou zkušenost např. s kartami SanDisc, kvůli Fake kartám. Chtěl bych tomu předejít, protože by to nebylo nic příjemného zjistit, že je ta karta k ničemu. Popř. jestli mohu poprosit o pár rad ohledně značky .... a jak se projevuje Fake karta ? Myslím si to dobře, že se projevuje tak, že na kartě nejsou vidět žádné soubory? A co s tou kartou pak? Nejde nějak naformátovat nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 "Co je to pojem "FAKE" ? - V PSP se to používá hlavně kolem karet. Fake je z Angličitny Falešný/Padělany. Fake karta má pomalé načítání, občas dokonce menší velikost, než je udávaná." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 SanDisk karty většinou FAKE nebývají, sám mám 8GB, 2GB a 1GB a všechy jsou NO FAKE a valí v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Sám jsem se s fejk kartama SanDisk ještě nesetkal a ani nečetl - dle mě je to blbost a jednou to potrvdil i ňáký mod v ChatBoxu zde z fora (už ale nevím který). Co vím tak fejky jsou pouze Sony. OT: Jsem si vzpoměl na video z YT, dal si do PSP Sony fake paměťovku 8 GB, vjel do savů a tam několik souborů s velikostí třeba přes 200 GB a když je chtěl smazat, tak mu to napsalo failed. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 FAKE se vyskutují i u SanDisků ,ale jen zřídka především to FAKE karty jsou SONY ,jak tu říkáš ty... Normálně na vidění te karty se to nedá poznat....,ale při testech v PSP - PC ,jasně uvidíš ;) Určitě je lepší mít NO-FAKE kartu než FAKE když máš NO-FAKE tak hry větší než 1GB se nesekají , a jedou plynule. Taky to určitě poznáš při kopírovaní jak už jste tady psali. Tady na forum prodává výborné NO-FAKE karty OMAR , najdeš to také na adrese www.gamecards.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ne na všech fake kartách se vetsi hry sekaj. Osobně mam dve fake 16GB sony a všechno bez problémů. Rychlost taky ujde. Na novým pc mi to na kartu kopíruje rychlosti 6,5 mega. Ale origo je origo, to je bez debat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.