_márty_ Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ahoj , Xbox mám už nějaký ten pátek ( 6 měsíců ) a nedávno mi v něm po zapnutí začalo cvakat ... :roll: Cvakne tak 2x , 3x a pak klid ale celkem mě to znervozňuje a rád bych věděl jestli to není předzvěst Rrodu . Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nemůžeš to nějak přesněji popsat? Je to takovej vysokej krátkej ton? Jak brzo po zapnutí se to ozývá? Nemělo by to být nic strašnýho, mě v Xku taky takhle občas praskne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _márty_ Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nemůžeš to nějak přesněji popsat? Je to takovej vysokej krátkej ton? Jak brzo po zapnutí se to ozývá? Nemělo by to být nic strašnýho' date=' mě v Xku taky takhle občas praskne.[/quote']Ano je to krátký ( a poměrně vysoký ) cvaknutí , opravdu nevím jak to blíže popsat . A ozývá se to většinou po zapnutí nějaké hry ... ( načte se mi hra a v menu se to ozve ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Není to náhodou vždy při spuštění nějaké hry a nebo zapnutí Xboxu , z největší pravděpodobností je to Laser jak se pohybuje do základní polohy pro načtení DVD nic jiného bejt to nemuže protože xbox krom ventilátorů a mechaniky žádné jiné mechanické díly nemá ... co by v tom mohlo cvakat .... silně pochybuju že by si slyšel cvakat integrovaný obvod :D třeba grafickej čip :D takže RROD s největší pravděpodobnosté nehrozí ... to ti dřív odejde mechanika :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Tak to bud v klidu ... me to dela taki kdys tam strcim nejake to cedlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _márty_ Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ano dělá to při načtení nějaké hry ( viz. minulej příspěvek ) Aspoň si koupim novou mechaniku s nejnovějším flashem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nevim jestli je to mechanikou, uvidíš ... mě to spíš připomíná zvuk, kterej slyšíš, když je vedro, auto zastaví po delší době, vypne motor a pak se ozývá takový praskání ... jak chladne. Takže spíš bych sázel, že je to tim, jak se Xko zahřívá. Jestli je to opravdu mechanikou, tak hraj z HDD a šetři jí, uvidíš jak to dopadne :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _márty_ Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nevim jestli je to mechanikou' date=' uvidíš ... mě to spíš připomíná zvuk, kterej slyšíš, když je vedro, auto zastaví po delší době, vypne motor a pak se ozývá takový praskání ... jak chladne. Takže spíš bych sázel, že je to tim, jak se Xko zahřívá.Jestli je to opravdu mechanikou, tak hraj z HDD a šetři jí, uvidíš jak to dopadne :).[/quote'] Hraju z HDD .... když tak dám vědět jak to dopadlo ( jestli to byla mechanika nebo nakonec Rrod ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nevim jestli je to mechanikou' date=' uvidíš ... mě to spíš připomíná zvuk, kterej slyšíš, když je vedro, auto zastaví po delší době, vypne motor a pak se ozývá takový praskání ... jak chladne. Takže spíš bych sázel, že je to tim, jak se Xko zahřívá.Jestli je to opravdu mechanikou, tak hraj z HDD a šetři jí, uvidíš jak to dopadne :).[/quote'] To se mi nezdá on píše že mu to dělá po zapnutí nějaké hry a tvoje teorie se zahříváním je tudiž nepravděpodobná protože silně pochybuju že by se mu xko zahřálo po pěti minutách než se zapne hra a taky se mi nezdá že by ty zvuky jak píše byly jen třikrát a dost to podle mě nemá nic s přehřívaním společného i když dnešní teploty 36C Xku asi moc dobře taky nedělají :D spíš si myslím že je to mechanika jak se před každým spuštěním rozotáčí motor a laser mechaniky se přesouvá do zakladní polohy pro čtení DVD a je podle mě nesmysl aby u Revizi Jasper a Falcon dostal RRDOD po půl roce ... tyhle revize jsou už skoro neporuchový a pokud to nema v uzavřeným prostoru kde by xko nemohlo dejchat tak by se mu nemělo nic stát :D to samé s mechanikou , jestli ho máš půl roku a hraješ s HDD tak by měla bejt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 cvaka ti hdd mne taky cvaka uz mne to zacina srt :D no kazdou chvilej cekam kdy zacne klikat furt :D nicmene tedka kdys hraju treba cod 4 tak kdys nemuzu jednu chvili udelat cast mise tak kdys ji hraju treba 15 min tak hdd zacne cvakat edit:co mas za hdd original k xku nebo jako mam ja treba 150 gb 3,5ku pres redukci pripojenou do xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
_márty_
Ahoj , Xbox mám už nějaký ten pátek ( 6 měsíců ) a nedávno mi v něm po zapnutí začalo cvakat ... :roll:
Cvakne tak 2x , 3x a pak klid ale celkem mě to znervozňuje a rád bych věděl jestli to není předzvěst Rrodu .
Děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.