hendur Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zdar. Poslední dobou mě začali bavit RPG z pohledu třetí osoby(například Gothic)...právě dohrávám druhý díl hry Gothic. Bavilo by mě něco podobného, ale mám starší počítač takže tak hry z období 2000-2005... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zkus Titan Quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Two Worlds....... Mrkni super RPG!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Oblivion urcite..ale je trochu narocnej no :( a v 3 osobe to neni tak dobry jako v 1. ...ale i tak super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Vyzkouším. Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 taky testni Dragon Age - Prameny...případně Zaklínače...Gothic 3... áá pardon, nevšimnul jsem si že máš starší stroj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Obliviona bys mozna utahl a taky ho doporucuju, na PC to je bomba na xku me stve, ze nemel CZtko :(... Jinak jeste zkus Fable tak vynikajici hra! Kdyztak TES III. Morrowind, predchudce Oblivionu a je podobny gothice, nekolik mesicu jsem u toho taky zkejsnul, dokud jsem si neporidil xko a mel jsem starsi stroj... Zkus a dej vedet, jestli se ti neco zalibilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 no morrowind i oblivion mě zaujaly...zřejmě si je seženu...moc díky za tipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.