jamail Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Pls , kdys si chci stahnout nejake dobre demo z xbox marketplace .. tk mi to nekdy napise this account is not permitted to download ..... nevite co stim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Pokud vim, tak některý nový dema jsou uvolněný ke stažení jen pro lidi s Gold účtem. // A co rodičovská kontrola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 no ja mam GOLD free 1month... ten co dostanes ze zacatku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 V tom to není... Měl jsem a mám stále stejný problém... Máš účet registrovaný asi s věkem pod 18 let... A pak nemůžeš všechna dema stahovat, protože věková hranice je vyšší než tvůj věk zadaný při vytvoření účtu. Tentio údaj bohužel změnit nejde... EDIT: Já to řešil vytvořením dalšího účtu 18+, přes který dema stahuju a poté je můžu hrát i na jiných profilech v konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 oh diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 oh diky moc Jo není zač :) A máme tu thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 A nebo je stahuj a házej na flashku :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Pls , kdys si chci stahnout nejake dobre demo z xbox marketplace .. tk mi to nekdy napise this account is not permitted to download ..... nevite co stim ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.