jamail Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Pls , kdys si chci stahnout nejake dobre demo z xbox marketplace .. tk mi to nekdy napise this account is not permitted to download ..... nevite co stim ?? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Pokud vim, tak některý nový dema jsou uvolněný ke stažení jen pro lidi s Gold účtem. // A co rodičovská kontrola? Citovat
0 jamail Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 no ja mam GOLD free 1month... ten co dostanes ze zacatku ... Citovat
0 James XR Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 V tom to není... Měl jsem a mám stále stejný problém... Máš účet registrovaný asi s věkem pod 18 let... A pak nemůžeš všechna dema stahovat, protože věková hranice je vyšší než tvůj věk zadaný při vytvoření účtu. Tentio údaj bohužel změnit nejde... EDIT: Já to řešil vytvořením dalšího účtu 18+, přes který dema stahuju a poté je můžu hrát i na jiných profilech v konzoli. Citovat
0 James XR Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 oh diky moc Jo není zač :) A máme tu thanks :D Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 A nebo je stahuj a házej na flashku :). Citovat
Otázka
jamail
Pls , kdys si chci stahnout nejake dobre demo z xbox marketplace .. tk mi to nekdy napise this account is not permitted to download ..... nevite co stim ??
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.