neovo adam Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Cus kamarád má psp Typu:3004,System Software:Version 6.20.porad se mne pta jestli jde nafleshovat.DIk adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nejde, pouze je Exploit na hraní pár HomeBrew... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 pomohl bis my tam dát ten exploit?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Tady ho máš i s návodem, akorát se spouští přes demo Patapon 2 (to stáhneš všude...). ;) http://www.emucr.com/2010/06/half-byte-loader-svn-r92.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 dik moc.udelam to podle toho navodu(jestli ho pochopim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 cus kam mam dát ty hry.kdyz spustim ten patapon dám to continue tak mi to napise there is no data. dik8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Co si takhle nejprve přečíst topic/tutorial ? 8) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
Cus kamarád má psp Typu:3004,System Software:Version 6.20.porad se mne pta jestli jde nafleshovat.DIk adam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.