Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Stažení trofejí z internetu do PS3 - odměna!

xUltimate

Otázka

Čau, byl jsem přes víkend u bratrance a hrál jsem u něj Uncharted II. Přihlásil jsem se u něj na PS3 na svůj profil KrekCZ (i na internet) a hrál. Udělal jsem pár trofejí a když jsem se pak přihlásil na svůj účet i doma a své konzoli, trofeje v ní nemám. Jsou nahrané na internetu, přátelé je v mém profilu vidí, já je vidí i na playstation.com, ale když najedu do položky GAME - Trophy Collection, tak tam mám stále 30% místo mojich 61%. Nemáte někdo nějakou radu? Díky

Kdo poradí tak, že se vše povede, pošlu mu GB na czshare.com!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Napadlo mě, kdybych udělal nějakou trofej, kterou ještě vůbec nemám ( neudělal jsem ji předtím na své konzoli ani u bratrance ) a jestli naskočí třeba všechny dodatečně.

Nejpodivnější je, že jsou na serveru a když si chci s někým třeba trofeje porovnat, tak normálně u sebe vidím 61%, ale když dám v GAME - Trophy Collection, tak vidím prd :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Jednou sem takhle taky přišel o trofeje je to když ještě nebyla ta sychronizace co dnes...měnil sem 80GB za 60GB....a obadva sme přišli o trofeje....i po přihlášení na svuj PSN acc tam bylo prázdno....alepson sem měl pořádnej důvod vrátit se k těm hrám

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu