Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Stažení trofejí z internetu do PS3 - odměna!

Otázka

Odesláno

Čau, byl jsem přes víkend u bratrance a hrál jsem u něj Uncharted II. Přihlásil jsem se u něj na PS3 na svůj profil KrekCZ (i na internet) a hrál. Udělal jsem pár trofejí a když jsem se pak přihlásil na svůj účet i doma a své konzoli, trofeje v ní nemám. Jsou nahrané na internetu, přátelé je v mém profilu vidí, já je vidí i na playstation.com, ale když najedu do položky GAME - Trophy Collection, tak tam mám stále 30% místo mojich 61%. Nemáte někdo nějakou radu? Díky

Kdo poradí tak, že se vše povede, pošlu mu GB na czshare.com!

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Napadlo mě, kdybych udělal nějakou trofej, kterou ještě vůbec nemám ( neudělal jsem ji předtím na své konzoli ani u bratrance ) a jestli naskočí třeba všechny dodatečně.

Nejpodivnější je, že jsou na serveru a když si chci s někým třeba trofeje porovnat, tak normálně u sebe vidím 61%, ale když dám v GAME - Trophy Collection, tak vidím prd :(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu