Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poradi někdo?


pally

Otázka

ahoj,potřeboval bych poradit ...planuju koupě dalšího xboxu ale chci ušetřit tak core!! verzi

a potřebuju poradit z chlazením ...chci na ty chladiče dat větracky z pc jak prodavaj ty svitici asi za 150 kc a ted nevim kam zapojit ty kable z vetraku nebo jak to udělat,napadla mě 1x vec a to že použit zdroj z pc ale kvuli 2x vetrackum 150 w-200w zdroj je docela hodne :roll: jestly mate rady prosim pište budu rad za každou dobrou radu.

pak se ještě zeptam na ty core verze mužou se vyskytnout 3 červeny kruhy smrti? když si tu hru uložim na hdd a budu parit ???

predem děkuji za odpovědi díky pally

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zapojí - napajkují se na ten konektor ,který vede od původních repráku vzadu , v tutorilálech tady na forum je návod...

Na každém ixboxu se můžou vyskytnou 3 červené světla ,tzv. "kruh smrti" ,předcházet tím můžeš ,že přidáš více větráků ,a hlavně vyměníš teplovodivou pastu na Grafice a Procesoru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na každém ixboxu se můžou vyskytnou 3 červené světla ,tzv. "kruh smrti" ,předcházet tím můžeš ,že přidáš více větráků ,a hlavně vyměníš teplovodivou pastu na Grafice a Procesoru ;)

To se ale stává hlavně u core revizí . U falcona už to tak nehrozí a u jaspera je tento problém minimální .

Jestli chceš ušetřit , tak core verzi každopádně nekupuj !! Dříve nebo později jsou hnedle s každým xboxem core nějaké problémy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tovární větráky vyměn za Talismoon Whisper, jsou mnohem silnější a zlepšujou celkový airflow 360. Za kolik to kupuješ? Mam taky Xenona, koupil jsem ho za 2,3k a mam ho pomalu rok ... zatim jede v pohodě, ale musim přiznat, že bych už koupil jedině Jaspera, ten strach je strašnej :D. Když budeš hrát hry z HDD, X360 se bude min zahřívat, ale ochranu před RROD/E74 ti to nezajistí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No, když to budu brát doslovně, RROD, tedy Red Ring of Death na Valhalle vzniknout nemůže. Takhle revize totiž nemá ani červený diody. Pokud budu brát v potaz čistě jen to, že hardware Valhally může dosáhnout teploty, která by mohla způsobit poškození, tak o tom bych taky docela pochyboval (za předpokladu, že je konzole v pořádku, neni zaprášená a může bez problémů větrat), protože Valhalla se sama vypne, pokud HW dosáhne určitý teploty. Jestli máš na mysli to video, kde hraje CoD:MW2 a jsou tam svislé bílé přerušované pruhy, neni to způsobený přehříváním. Pravděpodobně je to kabelem.

Samozřejmě netvrdim, že Valhalla je dokonalá, vždycky může něco odejít, stačí aby se sešlo pár špatnejch faktorů v podobě horka, nějaký chyby v Xku, prachu a Valhalla může odejít. Rozhodně to ale bude minimální procento z týhle revize a pokud bude člověk rozumnej, ke konzoli se bude chovat slušně a nebude dělat hlouposti, troufám si říct, že Valhalla mu neodejde. Při nejhoršim je tady záruka.

Když si to tak vezmeš, je to vlastně normální, výrobci počítají s tím, že může vzniknout nějaká výrobní vada, davají záruky a čekají na zmetky co se jim vrátí z prodeje. Xenon zmetek nebyl, to byla chyba MS, prostě si to nepohlídali, tam byla opravdu už od základu. MS to postupem času vychytal a ted už je to v pořádku. Počet Jasperů je podobný počtu PS3, které odcházejí na YLOD a takový počet už ovlivnují vlastníci konzole tim, jak se o ně starají. Samozřejmě jak už jsem řikal, zase na to mají vliv nějaké výrobní vady, ale ty už se vyskytují v minimálním počtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu