Smaky Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Je mi jedno kdo se toho ujme.Nejlépe IP ban...thx.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Je mi jedno kdo se toho ujme.Nejlépe IP ban...thx.:roll: Seš divnej Smaky ,cosi zase vykouřil ? nebo se mám snad ptát koho ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 29, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Měl by ses dát léčit, už ti to leze na mozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Seš divnej Smaky ,cosi zase vykouřil ?nebo se mám snad ptát koho ? :D DyTik : Dobré :) Smaky : :D fakt něco ti leze na mozek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Neptal jsem se vás co si myslíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 to je takovej problém sem přestat chodit když tě to tu tak štve že chceš ban? s někym ses nepohod? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Nepsal to jen někdo z jeho kámošů?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.