jakubgaluszka Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 čau čau chci se zeptat jestli u nástavby vadí 2 z chování (nikdo ve škole my o ni nic nerekl ale dali my ji bez nejakeho oduvodneni snazim se to vyresit ale kdyby to nevyslo tak se ptam)a jeste nevite o nejake nastavbe co nejbliz praze 9 (normalne denní) tam kam jsem puvodne sel to museli udajne zrusit dekuju mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 čau čau chci se zeptat jestli u nástavby vadí 2 z chování (nikdo ve škole my o ni nic nerekl ale dali my ji bez nejakeho oduvodneni snazim se to vyresit ale kdyby to nevyslo tak se ptam)a jeste nevite o nejake nastavbe co nejbliz praze 9 (normalne denní) tam kam jsem puvodne sel to museli udajne zrusit dekuju mockrat zkus dole na Harfe(COPTH)tam maj co ja jeste vim nastavbu Autoelektroniku(sam sem tam chodil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 jj nad tim jsem premyslel ale ted delam obor elektri. pro slaboproud tak snad bych se tam v tom vyznal a nevadila by ta dvojka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 jj nad tim jsem premyslel ale ted delam obor elektri. pro slaboproud tak snad bych se tam v tom vyznal a nevadila by ta dvojka? tak vetsina lidi tam de z Copth z oboru slaboprodu...a s tou 2kou nevim..ja ji mel v 7 tride..ale na to nekoukali...zajdi rovnou za reditelem je v pohode a zeptej se ho ze bys mel zajem atd bla bla bla a uvidis...ale je to tam celkem tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 dobre tak dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.