Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nástavba

jakubgaluszka

Recommended Posts

čau čau chci se zeptat jestli u nástavby vadí 2 z chování (nikdo ve škole my o ni nic nerekl ale dali my ji bez nejakeho oduvodneni snazim se to vyresit ale kdyby to nevyslo tak se ptam)a jeste nevite o nejake nastavbe co nejbliz praze 9 (normalne denní) tam kam jsem puvodne sel to museli udajne zrusit dekuju mockrat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau čau chci se zeptat jestli u nástavby vadí 2 z chování (nikdo ve škole my o ni nic nerekl ale dali my ji bez nejakeho oduvodneni snazim se to vyresit ale kdyby to nevyslo tak se ptam)a jeste nevite o nejake nastavbe co nejbliz praze 9 (normalne denní) tam kam jsem puvodne sel to museli udajne zrusit dekuju mockrat

zkus dole na Harfe(COPTH)tam maj co ja jeste vim nastavbu Autoelektroniku(sam sem tam chodil)

Odkaz ke komentáři

jj nad tim jsem premyslel ale ted delam obor elektri. pro slaboproud tak snad bych se tam v tom vyznal a nevadila by ta dvojka?

tak vetsina lidi tam de z Copth z oboru slaboprodu...a s tou 2kou nevim..ja ji mel v 7 tride..ale na to nekoukali...zajdi rovnou za reditelem je v pohode a zeptej se ho ze bys mel zajem atd bla bla bla a uvidis...ale je to tam celkem tezky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu