Lenochod Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Zdar, mám takový zajímavý problém, s připojením k internetu. Když zapnu PC.. přihlasím se..tak ikonka na liště značí, že jsem odpojen od internetu...když ale dám "Otevřít Centrum síťových přípojení a sdílení", poté kliknu na "Změnit nastavení adaptéru"..pak jednoduše zakážu připojení k internetu..a zase povolím..net pak už jde.. Proč to musím vždycky takhle udělat? docela mě to štve...nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 refresh prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 skus aktualizovat ovladace od sietoveho adapteru .. alebo ked mas stolovoy pc tak tam nahod nejaku pci slotovou sietovku a to zu by malo ist .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 mám stolní pc...OK..vyzkouším ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ahoj, dělám to samé pořád , už jsem si zvyknul. Myslím že tomu nezabránis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 můj brácha měl to samé..ale teď už mu to nedělá..vůbec nevím proč...a mě to dělá... ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.