FrederickVI Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ahoj. Hledám nejlevnější DVD (Samozřejmě funkční) na vypálení her pro X360. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Záleží na tom jakou máš mechaniku v X360 a jakou vypalovačku. Doporučuju to vyzkoušet ... slyšel jsem tady od někoho, že používá ty z TESCA, ale jestli budou i v tvym případě funkční ti neřeknu. Kup si od každýho 3 kusy a vyzkoušej. Další značky ti můžu doporučit Memorex, Emtec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Použivám Emtec sou levný a zatím sem s nimi neměl žádný problém vypáleno přes 20 Dvd koukni na alzu mají tam často akce na dvd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Nejlevnější a zaroveň nejhorší je asi Giga master, používil jsem je ale pak mě je mechanika přestala brát a dvdčka sem moch vyhodit (u ktrerych se při vypalováni vysktytla chyba) Nejlepší sou prostě Verbatim, já kupuju na alze za 240 s DPH a je jich tam 10, a nato že jedno stoji v kamenejch obchodech 50 tak set to vyplati:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 ja pouzivam maxell vypaleno kolem 30 DVD a v pohode prodava se po 10 a 25 kusech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 houba139 nemáš pravdu. Verbatimy jsou sice fajn, ale ne každý xbox je bere. A paradoxně zrovna Giga master jsou zrovna u mě ty jediné, co mi xbox bere - 20ks z 20ks bezproblému. Verbatim mě vzal 1ks z 9ks (různá balení - ani je xbox nerozpoznal) takže jsem to vzdala a ty nejlevnější Giga Master jedou perfektně. Minulý xbox zase Giga master nesnášel a bral jen Verbatimy. Každý si to musí vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 delkon Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 ja pouzivam maxell vypaleno kolem 30 DVD a v pohode prodava se po 10 a 25 kusech 50 KČ za jedno se mě zdá moc já za jednu verbatimku dam 25-30 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 houba139 nemáš pravdu. Verbatimy jsou sice fajn, ale ne každý xbox je bere. A paradoxně zrovna Giga master jsou zrovna u mě ty jediné, co mi xbox bere - 20ks z 20ks bezproblému. Verbatim mě vzal 1ks z 9ks (různá balení - ani je xbox nerozpoznal) takže jsem to vzdala a ty nejlevnější Giga Master jedou perfektně. Minulý xbox zase Giga master nesnášel a bral jen Verbatimy. Každý si to musí vyzkoušet. Uz sem se otom radil driv, a vsichni se schodly natom, že GIGA Master sou nejhorší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 O tomhle se můžeme hádat do nekonečna co je lepší a co ne ;) zaleží na vypalovačce ,na mediích a dalších okolnostech ... Prostě bych to ukončil TEČKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Ahoj. Hledám nejlevnější DVD (Samozřejmě funkční) na vypálení her pro X360. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.