FrederickVI Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Ahoj. Hledám nejlevnější DVD (Samozřejmě funkční) na vypálení her pro X360. Dík Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Záleží na tom jakou máš mechaniku v X360 a jakou vypalovačku. Doporučuju to vyzkoušet ... slyšel jsem tady od někoho, že používá ty z TESCA, ale jestli budou i v tvym případě funkční ti neřeknu. Kup si od každýho 3 kusy a vyzkoušej. Další značky ti můžu doporučit Memorex, Emtec ... Citovat
0 DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Použivám Emtec sou levný a zatím sem s nimi neměl žádný problém vypáleno přes 20 Dvd koukni na alzu mají tam často akce na dvd ;) Citovat
0 houba139 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Nejlevnější a zaroveň nejhorší je asi Giga master, používil jsem je ale pak mě je mechanika přestala brát a dvdčka sem moch vyhodit (u ktrerych se při vypalováni vysktytla chyba) Nejlepší sou prostě Verbatim, já kupuju na alze za 240 s DPH a je jich tam 10, a nato že jedno stoji v kamenejch obchodech 50 tak set to vyplati:) Citovat
0 janko580 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 ja pouzivam maxell vypaleno kolem 30 DVD a v pohode prodava se po 10 a 25 kusech Citovat
0 zuzkys Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 houba139 nemáš pravdu. Verbatimy jsou sice fajn, ale ne každý xbox je bere. A paradoxně zrovna Giga master jsou zrovna u mě ty jediné, co mi xbox bere - 20ks z 20ks bezproblému. Verbatim mě vzal 1ks z 9ks (různá balení - ani je xbox nerozpoznal) takže jsem to vzdala a ty nejlevnější Giga Master jedou perfektně. Minulý xbox zase Giga master nesnášel a bral jen Verbatimy. Každý si to musí vyzkoušet. Citovat
0 delkon Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 ja pouzivam maxell vypaleno kolem 30 DVD a v pohode prodava se po 10 a 25 kusech 50 KČ za jedno se mě zdá moc já za jednu verbatimku dam 25-30 kč Citovat
0 houba139 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 houba139 nemáš pravdu. Verbatimy jsou sice fajn, ale ne každý xbox je bere. A paradoxně zrovna Giga master jsou zrovna u mě ty jediné, co mi xbox bere - 20ks z 20ks bezproblému. Verbatim mě vzal 1ks z 9ks (různá balení - ani je xbox nerozpoznal) takže jsem to vzdala a ty nejlevnější Giga Master jedou perfektně. Minulý xbox zase Giga master nesnášel a bral jen Verbatimy. Každý si to musí vyzkoušet. Uz sem se otom radil driv, a vsichni se schodly natom, že GIGA Master sou nejhorší... Citovat
0 DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 O tomhle se můžeme hádat do nekonečna co je lepší a co ne ;) zaleží na vypalovačce ,na mediích a dalších okolnostech ... Prostě bych to ukončil TEČKA Citovat
Otázka
FrederickVI
Ahoj. Hledám nejlevnější DVD (Samozřejmě funkční) na vypálení her pro X360. Dík
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.