hendur Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ahoj. Jednu jsem normálně odpojil PSP od PC a paměťová karta se nenačetla. Vytáhl jsem jí a zase jí tam dal ale nenačte se a stále bliká oranžové světýlko nalevo.Neví někdo co s tím? Karta až do dneška fungovala.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Zkus ji s formátovat nic jiného nepomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ouč...sakra... to budu muset všechny filmy stahovat znova?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Zkus to psp vypnout (10 sekund drz nahore tlacitko power) pak tam dej kartu a zapni psp . Za chodu se tohle stava ze se karta nenacte . Jinak zkusit naformatovat jak rika dytik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Hej! Když dám format memory stick zobrazí se mi "There is no memory stick inserted". Co mám dělat? Nemám čtečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Hej! Když dám format memory stick zobrazí se mi "There is no memory stick inserted". Co mám dělat? Nemám čtečku? Aha ,chyba karty "Karta neni vložená" čili odělal sis kartu. To samí se mi stalo s flash diskem ,hnedka šel na reklamaci ,jinak se stím fakt nedalo nic dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Tak to je konec. Jedu na dvanáct dní do řecka...a to záuční lhůta vyprší... Fakt se s tím nedá nic dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Reklamovat paměťovku co nejdříve před odjezdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Odjíždím zítra ve 3:00...dneska už otevřeno nemají...takže asi tak...a řecko bylo dražší než paměťovka...takže asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Tak to nech nejakemu znamemu/pribuznemu/kamaradovi, at to hodi do reklamace misto tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Asi se nikomu nechce chodit v tuhle dobu kůli cizí paměťovce ven...teda pro mě by to asi nikdo neudělal...a my jedem celá rodina takže :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Chtelo by to jeste sehnat ctecku, je dost velka pravdepodobnost, ze je to jen SW chyba. Pokud mas CFW, tak ji zkus pripojit pres recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 čtečka mě taky napadla...stejnak sem si jí chtěl koupit...no mám štěstí, záruční lhůta platí i po termínu kdy přijedu...takže pokud to nepude čtečkou, reklamuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ok...jdu spát, čeká mě let...až se vrátím a vyřeším to, dám vědět čím to bylo...snad to pude tou čtečkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Měl jsem stejný problém, PC kartu sice načetlo, ale nešla zformátovat, přepsat, nic s ní nešlo provádět, byl to klasický FAKE který jsem vyhodil do koše i s mými penězi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Sem zpět...takže jsem reklamoval, opět nešla. Byl pokažený i adaptér- mám adaptér na dvě micro SD, aby to šlo do PSP. Teď už konečně snad faká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hendur
Ahoj. Jednu jsem normálně odpojil PSP od PC a paměťová karta se nenačetla. Vytáhl jsem jí a zase jí tam dal ale nenačte se a stále bliká oranžové světýlko nalevo.Neví někdo co s tím? Karta až do dneška fungovala.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.