LiquidSky Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 mam CF3.03 a nejde mi spustit hra ISO, která de kamosovi na CF 3.40, je to tim FW nebo je neco spatne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 je to tim, potrebujes vysi fw ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 O jakou hru jde?Další matlal co do popisu napíše pls help-čti pravidla než začneš něco psát.Mohl by si někoho naštvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 mam CF3.03 a nejde mi spustit hra ISO, která de kamosovi na CF 3.40, je to tim FW nebo je neco spatne??? jak říká bulk potřebuješ vyšší fw:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Nejhorší je když topic začíná slovem pls... To bych střílel a zabíjel. Nicméně jestliže ti ostatní hry jdou, může to být buďto špatná kopie, nebo hra potřebuje vyšší firmware.. Doporučuji FW 3.40oe-a. Jsem plně spokojen - psx, xmb editování, iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 jo mohl by si nekoho nastvat..:angry: treba me..:D..a jinak topic pro zacatecniky..TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 a takemuto topicu je tazke vobec vymysliet nejaky rozumny nazov... a chlapik ani nenapisal, ci mu to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.