Cofik Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2010 AKATSUKI KLAN Ahoj, rozhodl jsem se založit klan ve hře Battlefield : Bad Company 2 . Jelikož tuto hru mám asi měsíc a PS3 asi 3měsíce , vůbec nevím co a jak v PSN a co potřebuju k založení serveru.Klan by měl být 4FUN ale určitě si dáme nějaké CW :) .Budeme dělat i hodnosti v klanu.Říkate si proč zakládám klan když to ani neznám? Protože mám zkušenosti s založením klanu v jiných hrách a hlavně hrách na PC.Doufám že mi aspoň nějak pomůžete :) . Děkuji VOLNÉ POZICE : Manažer (Můj Zástupce) Hráči DÁLE SE UVIDÍ PO DOHODNUTÍ S BUDOUCÍM MANAŽEREM POŽADAVKY NA POZICE: Manažer : 1.Starší 14 let 2.Bujná fantazie , hodně nápadů na zlepšení klanu, umět hráce pochválit ikdyž prohrajeme 3.Silné nervy, trpělivost, schopnost být „vůdčí“ 4.Být aktivní 5.ICQ nebo Skype POŽADAVKY HRÁČŮ BUDOU DOPLNĚNY (NEBUDE JICH HODNĚ) UPOZORNĚNÍ: Manažery si budu vybírat sám Nechci manažery kteří se budou chovat jako malé děti Jeslti nesplňješ podmínky na manažera , nezkoušej to. (uvolníš nám čas) BUDU RÁD ZA JAKOUKOLIV KRITIKU A RADU :) Děkuji WEB BUDE VYPADAT TAKHLE http://ps-akatsuki.webnode.cz/ Citovat
Cofik Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2010 Dnes jedu na tábor , mezitím pište , vrátím se 11.7. Díky Citovat
koky007 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2010 mal by si este stale zaujem zalozit ten klan teda ak si uz nezalozil .. aktualne som to zacal dost hravat a velmi rad by som hral aj zo staalou partiou ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.