dessperadoss Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Nevíte někdo jak mám dát hry do ipod?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 přes AppStore .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 mužu si na tebe vzít icq pls?moje je 208-930-889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 jak poznám ipod touch jestli je 2g nebo 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Já mám 2G a kámoš má 3G a na pohled jsou úplně stejný (viz tenhle článek http://erictric.com/2009/10/10/ipod-touch-2g-and-3g-meet-discover-they-are-really-the-same/) jedinej způsob jak je od sebe poznat je podle mě rychlostně(spouštění her a aplikací) nebo přes program f0recast. Mě to dole píše iPod touch 2G :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Nevíte někdo jak mám dát hry do ipod?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.