kodr.ondrej Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Cau, mam flashly xko a kdyz vlozim palenou hru tak se mi objev napis: pro prehrani disku jej vlozte do konzole. Xko mam updatovany. Stava se to u her např. battlefield: bc3, skate3....predem diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Jakej máš iXtreme? Kontroloval jsi hry přes abgx? Vypalování proběhlo v pořádku? Na jaký DVDčka vypaluješ? Může ti odcházet mechanika. btw, BC3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Hry jsou pálený odemne a fungujou na mym xku bez problemu ix nevim kolik ma ale jelikoz mu to delali nedavno tak pocitam ze jeden z nejnovejsich me vsechny ty hry sly cajk , poradil jsem mu updatovat dashboard a stejne mu to prej dela nevim cim to muze bejt a jelikoz se k nemu nedostanu abych to videl tak jsem mu rekl at radeju napise sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 A dělají to všechny hry? Zkus Xko položit jestli ho máš ted na stojáka. Jestli leží, postav ho. Jestli to nepomůže pročisti cache a zkus hrát bez HDD. Když ani to nepomůže nech pročistit mechaniku a seřidit laser. Pokud ani to nepomůže, budto odešla mechanika a nebo se nepovedl flash (neodpovídá DVD key). Zkus vypálit a přehrát nějakej WMV film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Prej to nedelaj vsechny ty stary jdou ale ty novy co jsem mu vypalil ktery me jdou jako je prave BC 2 skate 3 a tak tak ty mu nejdou jelikoz je to novej xbox tak mechanika bude cajk spis jestli neni ten falsh v *** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Pokud mu fungujou starý, DVD key je v pořádku. V tom případě bych to spíš viděl na problém ve vypálení. Že ty hry fungujou tobě neznamená, že budou fungovat i jemu, je to sice malá pravděpodobnost, ale stát se to může. Ty starý vypaloval sám? Na jaký DVDčka jsou pálený ty starý a ty nový? Může přes PC zkopírovat to nefuknční DVDčko a znova ho u sebe vypálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 No tak logicky kubajz má asi vyšší flash, než kodr ondrej, ne? Když mu jdou starší hry, ale ty novější ne, tak ať si pořídí activation dvd a jet by to mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Když je novější wave, Xko většinou píše "play DVD" a po spuštění jen naběhne přehrávání videa, který se nespustí. Flash mu udělali nedávno, takže by starej iX neměl mít a všechny nejnovější firmwary pro všechny mechaniky přehrajou i wave 6. Při tom žádnej iXtreme, který by se uplatnil v překonání nový wave nebyl uvolněnej, poslední který přidával podporu wave 4,5,6 je 1.61 (vyjma Hitachi, tam už je v 1.51). Takže wave 4,5,6 přehrajou iX 1.51 pro Hitachi, 1.61 pro Samsung a 1.61 + LT pro Liteon a benq. S použitím ActiveISO pak ještě 1.6 pro Samsung, Liteon a benq. Třeba se pletu a "nedávno" znamená pomalu rok ... nebo narazil na flashera, který používá starý firmwary. Skate i BF mají wave 6, takže kdy ti ten flash dělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Mam starej flash, hry jsou updatovany aby mi sly na starym flashi, jak stary tak novy hry jso uvypaleny dobre sly i ostatnim kamosu at meli jakejkoliv FW , verbatimky normalne rychlosti 2x pro sichr myslim ze bude problem nekde jinde, bud tim ze jsou updatovany na nizsi FW nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejka Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když mám flashnutý xko zhruba před rokem a nyní jsem chtěl na něm spustit "Red Dead Redemption" (zálohovku), tak mi to píše jen "Play DVD" a pak naběhne jen logo X360 a tam to skončí. Nevíte náhodou, co s tím je a jak to rozjet? dočetl jsem se někde, že je potřeba nějáký wave 4 nebo co, ale nevím, kde ho sehnat a zda-li je možné tento zákrok provést nějak jednoduše doma. Jo a prej je potřeba nějaký active .ISO ... to taky nevím co s tím? Předem moc děkuji za veškeré odpovědi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 kejka, vypal activate iso,strč do mechaniky activate dvd, vytáhni, strč RDR a hraj ;) Kubajzcz, jakmile je hra upravená z W4 na W3 třeba, pojede jen na určitých flashích. Na těch nejnovějších ne.Takže jestli ty máš starý flash, on nový a ty jsi si to upravil tak, aby to jelo pro tvůj flash, zakopaný pes je tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Kubajzcz, jakmile je hra upravená z W4 na W3 třeba, pojede jen na určitých flashích. Na těch nejnovějších ne. Ak dobre viem, tak LT 1.1 bere vsetky, nehladiac, ci je hra patchnuta alebo nie. A activate iso iba pre flash 1.6! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejka Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 kejka, vypal activate iso,strč do mechaniky activate dvd, vytáhni, strč RDR a hraj ;) Dík moc. Snad to pofrčí 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Dík moc. Snad to pofrčí 8) Pofrci ak mas flash 1.6 a nepatchovane hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejka Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, ale chtěl jsem se zeptat, na alternativu. Slyšel jsem, že je možné pomocí programu abgx360 patchnout hru. Nevíte někdo, na jakej FW to je a jaký je postup toho patchování? Bylo by přece jen snažší tam vložit disk a hned hrát, než přehazovat disky, ne? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejka Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Tak s aktivačním diskem je to bez problémů! Hra je to fajné... tak zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kodr.ondrej
Cau, mam flashly xko a kdyz vlozim palenou hru tak se mi objev napis: pro prehrani disku jej vlozte do konzole. Xko mam updatovany. Stava se to u her např. battlefield: bc3, skate3....predem diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.