Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem se spustenim


kodr.ondrej

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Hry jsou pálený odemne a fungujou na mym xku bez problemu ix nevim kolik ma ale jelikoz mu to delali nedavno tak pocitam ze jeden z nejnovejsich me vsechny ty hry sly cajk , poradil jsem mu updatovat dashboard a stejne mu to prej dela nevim cim to muze bejt a jelikoz se k nemu nedostanu abych to videl tak jsem mu rekl at radeju napise sem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A dělají to všechny hry? Zkus Xko položit jestli ho máš ted na stojáka. Jestli leží, postav ho. Jestli to nepomůže pročisti cache a zkus hrát bez HDD. Když ani to nepomůže nech pročistit mechaniku a seřidit laser. Pokud ani to nepomůže, budto odešla mechanika a nebo se nepovedl flash (neodpovídá DVD key). Zkus vypálit a přehrát nějakej WMV film.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud mu fungujou starý, DVD key je v pořádku. V tom případě bych to spíš viděl na problém ve vypálení. Že ty hry fungujou tobě neznamená, že budou fungovat i jemu, je to sice malá pravděpodobnost, ale stát se to může. Ty starý vypaloval sám? Na jaký DVDčka jsou pálený ty starý a ty nový? Může přes PC zkopírovat to nefuknční DVDčko a znova ho u sebe vypálit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když je novější wave, Xko většinou píše "play DVD" a po spuštění jen naběhne přehrávání videa, který se nespustí. Flash mu udělali nedávno, takže by starej iX neměl mít a všechny nejnovější firmwary pro všechny mechaniky přehrajou i wave 6. Při tom žádnej iXtreme, který by se uplatnil v překonání nový wave nebyl uvolněnej, poslední který přidával podporu wave 4,5,6 je 1.61 (vyjma Hitachi, tam už je v 1.51). Takže wave 4,5,6 přehrajou iX 1.51 pro Hitachi, 1.61 pro Samsung a 1.61 + LT pro Liteon a benq. S použitím ActiveISO pak ještě 1.6 pro Samsung, Liteon a benq.

Třeba se pletu a "nedávno" znamená pomalu rok ... nebo narazil na flashera, který používá starý firmwary. Skate i BF mají wave 6, takže kdy ti ten flash dělali?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mam starej flash, hry jsou updatovany aby mi sly na starym flashi, jak stary tak novy hry jso uvypaleny dobre sly i ostatnim kamosu at meli jakejkoliv FW , verbatimky normalne rychlosti 2x pro sichr myslim ze bude problem nekde jinde, bud tim ze jsou updatovany na nizsi FW nebo nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když mám flashnutý xko zhruba před rokem a nyní jsem chtěl na něm spustit "Red Dead Redemption" (zálohovku), tak mi to píše jen "Play DVD" a pak naběhne jen logo X360 a tam to skončí. Nevíte náhodou, co s tím je a jak to rozjet? dočetl jsem se někde, že je potřeba nějáký wave 4 nebo co, ale nevím, kde ho sehnat a zda-li je možné tento zákrok provést nějak jednoduše doma. Jo a prej je potřeba nějaký active .ISO ... to taky nevím co s tím?

Předem moc děkuji za veškeré odpovědi a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

kejka, vypal activate iso,strč do mechaniky activate dvd, vytáhni, strč RDR a hraj ;)

Kubajzcz, jakmile je hra upravená z W4 na W3 třeba, pojede jen na určitých flashích. Na těch nejnovějších ne.Takže jestli ty máš starý flash, on nový a ty jsi si to upravil tak, aby to jelo pro tvůj flash, zakopaný pes je tady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, ale chtěl jsem se zeptat, na alternativu. Slyšel jsem, že je možné pomocí programu abgx360 patchnout hru. Nevíte někdo, na jakej FW to je a jaký je postup toho patchování? Bylo by přece jen snažší tam vložit disk a hned hrát, než přehazovat disky, ne?

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu