suicide_duck Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Zdravim, nejede mi wifi u notasu, je to starsi typ, ovladacama to neni, je rozbity asi wifi modul, chtel sem se zeptat, zda to jde spravit a na kolik takova oprava muze prijit?dekuji za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Nevím, ale jelikož u notebooku není nic levného, tak bych doporučil koupi normálně USB WIFI adaptér za 300Kč a problém je vyřešený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 aha,to me nenapadlo, a mohl by jsi mi nejaky doporucit? :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Já mám třeba tento : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61734 a jsem spokojený. Signál chytá parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Raději napiš, to trochu rozpiš (Co to děla/nedělá?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 podivej se tady urcite si vyberes ;-) http://www.i4wifi.cz/?cls=spresenttrees&strid=404 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Vsem dekuju za ochotu a prosim o vymazani :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suicide_duck
Zdravim, nejede mi wifi u notasu, je to starsi typ, ovladacama to neni, je rozbity asi wifi modul, chtel sem se zeptat, zda to jde spravit a na kolik takova oprava muze prijit?dekuji za odpoved :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.